Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichiáterek mindig ragaszk...

A pszichiáterek mindig ragaszkodnak a gyógyszer felírásához? Meg lehet kérni őket, hogy ha lehet, inkább ne írjanak fel?

Figyelt kérdés
Mostanában készülök elmenni egy pszichiáterhez, de félek attól, hogy tartósan gyógyszert kelljen szednem.

2013. szept. 30. 01:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4: Mik a panaszaid, amire diagnózist szeretnél kapni? Nagyjából körül lehet határolni, ha bevatsz minket, hogy egyáltalán pszichiátriai területre tartozik-e.
2013. szept. 30. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:

9: A szemléletük miatt egészen más a helyzet anyagilag. Olyanhoz ne menj, aki nem tart ingyenes napokat, illetve akinél nem lehet alkudni.

Oké, hogy van, aki ebből él, legtöbben ugyan mellékállásként űzik egyelőre, de alkudni azért lehet, ha segíteni AKAR valaki. És ha nem akar annyira, hogy lenn tartsa az árat ennek a célnak az érdekében, akkor az értékrendje miatt felejtős.

2013. szept. 30. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
influenzára nem is szoktak gyógyszert adni
2014. máj. 23. 14:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Azóta már voltam pszichiáternél, és NEM ragaszkodott a gyógyszerfelíráshoz. Úgy ítélte meg, hogy nem olyan súlyos a helyzetem, hogy gyógyszerre legyen szükségem, így inkább továbbküldött pszichológushoz.
2014. máj. 23. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Jártam pszichiáterhez terápiára, aki nem írt fel gyógyszert, de neki volt terapeuta végzettsége is.
2014. júl. 15. 01:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem mindig ír fel gyógyszert, mondjuk az tény, hogy sokszor csak felírnak valamit, aztán vagy bejön vagy nem.
2014. júl. 15. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!