Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszihiáterem felírt nekem...

A pszihiáterem felírt nekem egy Atarax nevű gyógyszer mi történik ha túladagolom?

Figyelt kérdés
Mármint halál vagy ilyesmi mert a betegtájékoztatón nem írták azt, hogy meghalhatok tőle és ez érdekelne és ha igen, akkor kb mennyitől? ( Mielött jönnek azok a válaszok, hogy miért akarok öngyilkos lenni meg a többi ilyen jellegű kérdés előre tisztázom, hogy nem, nem akarok meghalni csak érdekel.) puszi
2013. szept. 18. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Anthisztamin és széles körben alkalmazott, 150 mg-ig szokták felírni, hamar lebomlik a szervezetben, mint sok más nyugtató. Ezért napi 2 nagyobb dózist is felírhatnak, ha állandóan szorongsz.

Több száz mg-nál már vannak súlyos mellékhatások, de pontos adat nincs, hogy mikortól halálos egy dózis.

2013. szept. 18. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ nekem napi 2x 1-et írtak föl... akkor az nem sok :)
2013. szept. 18. 16:31
 3/3 anonim válasza:
Az nem sok a gyerekeknek szokták még felirni segit az elalvásban és nyugtat is.De azért sokat nem szabad bevenni de 2től semmi bajod nem lesz.
2014. márc. 9. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!