Ez már gyógyszerfüggőség?
Figyelt kérdés
Van egy gyógyszeres dobozkám. Minden gyógyszert abban tárolok. Minden nap beveszek belle párat, akár kell akár nem, úgy érzem ez megnyugtat. Ma észrevettem, hogy 1 darab erős fájdalomcsillapítóm van csak, és nagyon ideges lettem. Ez már gyogyszerfüggőség?Most próbálok nem elmenni gyógyszertárba, de nagyon félek, hogy nem lesz otthon akkor gyógyszer mikor szükségem lenne rá. Félek, hogy nagyon függő vagyok de nem tudok mit tenni. Tudnátok tanácsot adni?2013. szept. 3. 20:05
1/2 anonim válasza:
Ez kényszerbetegségnek tűnik. Amolyan pótcselekvésként végzed ezt. Találj ki magadnak más pótcselekvést és/vagy fordulj szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!