Mikor a mosott ruhákat kiteregetem, olyan színű csipeszt teszek rá, amilyen színű a ruha. Ez már pszichés betegség?
Ha tudatosan valamilyen okból vagy megkülönböztetés miatt teszed, akkor biztos, hogy nem. Például a piros csipesz ne fogja be a fehér ruhát.
Ha tudatosan keresed a megfelelő színűt, de nem tudod megmagyarázni, hogy miért, akkor rendszerető vagy. Ha ez már elhatalmasodik, akkor baj van.
Pléldául: Nincs megfelelő színű csipesz, akkor mással nem akarod felcsipeszelni. Színek szerint sorbarakod a csipeszeket, hogy ne kelljen keresgetni. Ha véletlenül egy árnyalattal is különböző színű a ruha, akkor ki kell cserélni a csipeszt. Gonoskodsz róla, hogy mindig legyen megfelelő mennyiségű színes csipesz.
Ha tudattalanul teszed, akkor lehet, hogy valami (múltbéli) lelki probléma van a háttérben.
Próbáld meg véletlenszerűen rakni a csipeszeket. Ha közben örülsz, ha jót választottál, és rossz érzésed van, ha más színűt teszel (a teregetés után is), akkor lehet valami probléma. Ha (néhány teregetés után) már nem érdekel (annyira), a csipesz színe, akkor minden OK.
Nevetni fogsz,én ugyanilyen vagyok,sőt a polókat,pulóvereket,hálóingeket,lányom pizsamáit,törülközöket mindig egymás után rakom szép sorba,ha összevissza tenném idegesítene,de hogy miért!?
Úgyhogy nem vagy egyedül ebben a kérdésben.
külön örülök, hogy ráakadtam erre a kérdésre! nem gondoltam, hogy más(ok)nak is ilyen kardinális probléma a csipesz színe!
én is gyarapítom a társaságot! pont egy éve lettem figyelmes rá, hogy kéket a kékkel, s kizárólag egyfajta csipesszel, mert különben milyen dolog az!(van 4 féle csipeszem és 13 színben pompáznak.) és eltört egy csipesz! nem volt párban! úristen, most a kék ruhát zöld csipesszel kell felraknom, micsoda hanyagság!!! és úgyis megszáradt, de tényleg feszültséget okozott nálam. ekkor döntöttem el, hogy juszt se fog nálam ez ilyen hatalmas probléma lenni, s az egyébként glédában álló csipeszeimet, melyek színre és fajtára egyaránt szétválogatva voltak, beledobtam egy műanyag dobozba. máig abból teregetek. eleinte oda se néztem, hogy véletlenül se lássam, hogy milyet veszek ki, s puffogó viperaként raktam rá a nagy, kerek, narancssárga csipeszt a fehér polóra, s micsoda istenkáromlás, hogy a másik csipesz pedig kicsi, hosszúkás és lila.
ma már nem érdekel, hogy milyen a csipesz a ruhán...
hát, azt hiszem, elmondhatom, hogy nem fáj a hülyeség...
:)
Nem tudom, hogy pszichés betegség-e, de én annak örülök hogy van elég csipesz otthon. A lényeg úgyis az, hogy a ruha megszáradjon.
Mintás ruhához mintás csipeszt keresel? :)
NO COMMENT:)! Túl sok pénzed van,s csipeszre költöd(csakhogy legyen a keki pulóverhez, meg a baracksárga pulcsihoz is színben hozzá illö:P). Ajándékozd a csipeszeket valakinek, s vegyél kizárólag egyszonüt. Vagy válogasd ki, s külön mindig másszinüt használj.
De azért ez akkoris érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!