Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki tud megoldást?

Valaki tud megoldást?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám hogy nagyon magányos vagyok,nincsenek barátaim,barátnőm,és félénk is vagyok hogy szerezzek.Nem is nagyon mozdulok ki a házból.Épp kilábalóban vagyok 1 depresszióból,és nincs aki segítene,vagy akivel megbeszélhetném a dolgokat a szüleimen és a pszichiáteren kívül.Csak egy pár barátot szeretnék esetleg barátnőt de nem tudom hogy kezdjem el.Osztálytársaim nem szimpatikusak,nem nagyon beszélgetek velük.15/F
2009. nov. 6. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerkedj a neten, ott csak bátrabb vagy:)
2009. nov. 7. 00:07
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem a net elég személytelen. a legegyszerűbb az lenne ha az osztályból próbálnál barátokat szerezni, lehet hogy így ismeretlenül nem szimpik de ha közelebbről is megismered őket, biztos akad 1-2 akikkel jól kijössz majd! az élső lépés a legnehezebb, de ha tényleg változtatni akarsz muszáj megtenned, menj oda hozzájuk a szünetben, kérdezz valamit hogy beinduljon a beszélgetés, dobj fel egy témát és mosolyogj sokat!!! :)
2009. nov. 7. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerezz be pár jó számítógépes játékot, vagy kezdj el csinálni valami produktívat (pl. regényírás). Valamihez neked is van tehetséged biztos. Én is nagyon magányos vagyok, és tök jó nekem így.
2010. jan. 5. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!