Miért félek az araboktól (nők)?
Most biztos sokan kiröhögnek vagy csak azt hiszik,hogy trollkodni akarok ezzel a kérdéssel,de nem! Ha meglátok képen egy fekete csadorba(az a fekete ruha ami teljesen befedi és csak a szeme vagy arca látszik ki a nőnek) öltözött nőt,rögtön negatív gondolatok jutnak eszembe,feláll a szőr a hátamon és este nem tudok elaludni. Ez alatt azt értem,hogy fekszek az ágyban és ha becsukom a szemem mindig arra gondolok,hogy úristen mi van ha csendbe jön be egy a szobámba és rám néz és robbant. Igazából magától az arab néptől is félek. Ennek oka biztosan a híradó,TV,média, meg hogy az USA mindig gonosznak mutatja be őket... Még 6-7 éves koromban voltunk Tunéziában,Egyiptomban és lehet ott alakult ki,mert korán reggel hangosan ment a mecsetben az iszlám Allah imádkozó szöveg(vagy nem tudom mi az nekik,mind1 hülyeség az egész...) Mikor az utcákon végigsétáltunk akkor is mindenhol mocsok,kiabáló,erőszakoskodó emberek stb.
2010-ben az osztállyal Londonban meg Párizsban voltunk 1 hetet,hát nehezen éltem túl. Tele van ugye arabokkal. Bementünk egy múzeumba ahol elég sok volt körülöttem. Végig féltem,hogy mi van ha Al-Kaidás terrorista és pont most fog a ruhája alatt robbanni a C4... A szüleim kitalálták,hogy jövő nyáron elmegyünk Egyiptomba mert utoljára 10 éve voltunk. Már most azon gondolkozom,hogy mit mondok majd nekik,hogy ne kelljen mennem. Mit tegyek? Másnak is van ilyen fóbiája?
"mindig arra gondolok,hogy úristen mi van ha csendbe jön be egy a szobámba"
Persze tudat alatt tudom hogy ez képtelenség,mivel Magyarországon lakunk,itt nincs sok,Miskolcon meg főleg,meg az ajtó is be van zárva :D
"fekszek az ágyban és ha becsukom a szemem mindig arra gondolok,hogy úristen mi van ha csendbe jön be egy a szobámba és rám néz és robbant."
Eddig olvastam, itt röhögtem el magam :D
Miert felsz ?
Talan mert egy kezdodo paranoid skizofrenia esete all fenn.
Most komolyan te azt gondolod hogy Marokkótól Irakig minden arab bombával jár mindenhova?
Sajnos vannak ilyen idióták akik különféle okok miatt robbantanak. De ez csak néhány ilyen elmebeteg emberből álló csoport követi el ezeket a terrortámadásokat.
Csak az USA mutatja be ilyen gonosznak őket..
Szerintem nincs okod félni. Úgy gondolom hogy a
c-k(remélem tudod mire gondolok) tőlük milliószor rosszabak.
En is Arab vagyok amugy Hogy hivnak mert Lehrer ismerlek mert en is Miskolci vagyok amugy
Most egyiptomba nagyon szar a helyzet nem fogom elkezdeni magyarazni mert ugyse ertened meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!