Félek, hogy mit gondolnak mások, hogyan lehet ezt legyőzni?
Megnehezíti ez az életem , próbálom legyőzni és tenni ellene de mindig ott lapul a gondolatomba ez..
Akármit csinálok vagy mondok mindig utána gondolkozok rajta, hogy vajon mit gondol azóta xy rólam.
Nem túl jó példa de ez is eszembe jutott, hogy például Facebookon se merek semmit megosztani meg ilyenek mert egyből az jut eszembe, hogy majd emiatt kinevetnek vagy akármi.
Ha jobban belegondolok nem túl valószínű ez az egész de valamiért folyamatosan ezen gyötröm magam..
Emiatt nem tudom kiélvezni az életem teljesen mert folyamatosan aggódok és sok mindent nem csinálok ez a félelem miatt.
Úszni is nagyon szeretnék eljárni de van egy sebhelyem ami miatt szégyellek ilyen helyen mutatkozni.
Úgy érzem, hogy sokkal sokkal boldogabb lennék ha valahogy ezen túl tudnék lépni és azt tenni amit szeretek és nem azon töprengeni, hogy mások majd mit szólnak/gondolnak.
Valaki hasonló problémával küzd/küzdött?
Esetleg jó tanácsok?
(20/F)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!