Egy pszichológus mennyire tud segíteni a lelki problémák megoldásban? Tapasztalatok?
Én ma voltam először, pszichoszomatikus zavarok, depresszió, önbizalomhiány stb.
Jah és elég öreg a nő, kb mint a nagymamám. Az nem baj?
a pszichológus pont a lelki problémákban tud segíteni :) és ugyan, miért lenne baj hogy idős? :) max a pályakezdőknek nem kedvez :D
én is pszichológusnak fogok tanulni :)
Semennyire. Csak úgy brahiból vannak, hogy lehúzzák az embereket.
Te jó ég, neked tényleg szükséged van egy szakemberre.
Én nem gondolom, hogy tudna segíteni.
Neked kellene megtalálni az okát, hogy mi az ami miatt depressziósnak érzed magad, miért nincs önbizalom.
ezeket sokszor magunk is tudjuk, csak kezelni kell, azt pedig neked kell, nem pedig a pszichológusnak.
Bízz magadban!
Az az igazság, hogy én teljesen tisztában vagyok a kiváltó okokkal. De talán már az segít, ha valakinek őszintén elmondhatom, aki nem néz hülyének. Mondjuk sajnos nem olcsó "mulatság"...
De egyedül ezeket márt nem tudom megoldani, nem 2 hetes "rossz kedvem van, mert nem süt a nap" dologról van szó. Bár az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!