Vannak még olyanok akiknél szintén erősebb a depressziós, szorongós hangulat reggelente?
Utolsó, nálam is. Nem a motivációról van szó (persze, volt már ilyen is az életemben, sokszor nehéz volt felkelni). Hanem, ahogy írtam, elég rossz időszakban voltam. Már javultam, de reggel mindig rossz hangulatom volt, letargikusabb, stresszesebb voltam. Mostanra már ez is javult szerencsére... Gondoltam már arra hogy az alvási időmön kell változtatnom, vagy azon hogy mikor kelek fel, vagy hogy egyből kikelek az ágyból, és csinálok valamit ami lefoglal, és utána ne uralkodjon el rajtam több időre is. Vagy hogy gyorsan eszek ébredés után.
Persze tudom hogy ez most együtt jár ezzel a depresszióval. Volt már ilyen máskor is. Csak feltűnt hogy mostanában reggel elég erős, aztán ahogy telik az idő, csökken, sőt el is múlik (már ha nem figyelek oda a rossz gondolatokra)... Ezért voltam kíváncsi hogy másnak is volt-e már ilyen, és vajon mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!