Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok?

Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár hétben olyan levert vagyok. Néhány hónappal ezelőtt magabiztos voltam, jól éreztem magam a bőrömben, egész boldog voltam. Aztán főleg a nyár végén elkezdtem rosszul érezni magam, és ez még mindig tart. Rondának, undorítónak, kész csődtömegnek érzem magam. Mindig fáradt vagyok, és bár a barátaim között néha jó kedvem is van de amint hazaérek elkezdek sírni, és igazából azt sem tudom, hogy miért. Teljesen értelmetlennek érzem azt, hogy még élek. Nem tudok döntést hozni egészen egyszerű kérdésekben, nem tudok koncentrálni és mostanában elég rosszul is alszom. Azok a dolgok amik régebben örömet okoztak (sport, gitár) már azok után is csak azt érzem hogy ezekhez sem értek és inkább hagyni kéne az egészet. Folyton sírhatnékom van és nagyon nehezen tudom magamban tartani, pedig tényleg nem történt semmi tragédia az életemben. Sokszor gondolok arra, hogy mi lenne ha meghalnék. Nem akarok öngyilkos lenni, csak élni sem nagyon akarok. A szülinapom is nemsokára itt lesz de inkább azt is elhalasztanám. Mi lehet a gond velem? 15/l

2013. szept. 14. 10:31
 1/2 bakur12 ***** válasza:
Maganyos vagy? Talan az a problemad. Lehet csak a hormonjaid kesztek el tulmukodni. Ha nem oldodik meg es rosszabbodik menj pszichologushoz.
2013. szept. 14. 12:31
 2/2 anonim válasza:

Nekem is pontosan ugyan ez volt, tavaly nyáron szépnek, csinosnak, magabiztosnak éreztem magam. Aztán ahogy a suli kezdődött, sok emberrel lettem körülvéve, csúnyának, meg hasznavehetetlennek éreztem magam a többiekhez képest. Én hegedülök, de mikor ez volt, tehetségtelennek tartottam magam, nem jártam be hegedűórákra sem, én is rosszul aludtam, meg úgy éreztem, hogy felkelni sincs értelme reggelente. Aztán azt tanácsolták, hogy változtassak a külsőmön, aztán a szokásaimon... Hidd el, mivel látom, lány vagy, egy pár új ruha vagy cipő csodákat tud művelni a külsőddel, de legfőképpen az önbizalmaddal. Én fodrászhoz mentem, elkezdtem néha sminkelni magam, elkezdtem kézilabdázni, amitől vékonyabb lettem és egyre többen dicsértek, újra bejártam hegedülni, és láss csodát, újra tehetségesnek tartottam magam, sőt még mások is xd.

Az lehet, hogy azt mondtad, semmi negatívum nem ért téged, de gondolom én, pozitívum sem. Találkozz a barátaiddal, hallgass zenét, akár meditálj, feküdj le korán és hidd el, gyönyörű vagy ;))Semmi gond nincs, veled, egyszerűen önbizalom hiányod van, ami a mai világban el sem hiszed, mennyire gyakori, de ezen viszonylag könnyen tudsz változtatni.

Sok sikert és kitartást!

Sok puszi! <3 17/l

2013. szept. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!