Depressziós vagyok?
Nekem is pontosan ugyan ez volt, tavaly nyáron szépnek, csinosnak, magabiztosnak éreztem magam. Aztán ahogy a suli kezdődött, sok emberrel lettem körülvéve, csúnyának, meg hasznavehetetlennek éreztem magam a többiekhez képest. Én hegedülök, de mikor ez volt, tehetségtelennek tartottam magam, nem jártam be hegedűórákra sem, én is rosszul aludtam, meg úgy éreztem, hogy felkelni sincs értelme reggelente. Aztán azt tanácsolták, hogy változtassak a külsőmön, aztán a szokásaimon... Hidd el, mivel látom, lány vagy, egy pár új ruha vagy cipő csodákat tud művelni a külsőddel, de legfőképpen az önbizalmaddal. Én fodrászhoz mentem, elkezdtem néha sminkelni magam, elkezdtem kézilabdázni, amitől vékonyabb lettem és egyre többen dicsértek, újra bejártam hegedülni, és láss csodát, újra tehetségesnek tartottam magam, sőt még mások is xd.
Az lehet, hogy azt mondtad, semmi negatívum nem ért téged, de gondolom én, pozitívum sem. Találkozz a barátaiddal, hallgass zenét, akár meditálj, feküdj le korán és hidd el, gyönyörű vagy ;))Semmi gond nincs, veled, egyszerűen önbizalom hiányod van, ami a mai világban el sem hiszed, mennyire gyakori, de ezen viszonylag könnyen tudsz változtatni.
Sok sikert és kitartást!
Sok puszi! <3 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!