Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyulni szeretnék? Help

Gyógyulni szeretnék? Help

Figyelt kérdés

Kezdeném ott, hogy mániás-depressziós vagyok, néha elég rendesen, de most még inkább stresszelem magam, mert jövőre leszek végzős egyetemista, és nagyon félek az államvizsgától és az elhelyezkedéstől, emiatt kicsit kiütéses lett az arcom, olyanok, mint a pattanáskezdemények, de nem azok mert megmaradnak pirosnak. (és NEM bárányhimlő, mert csak az arcomon van és nem terjed tovább!).

De nem csak a kiütéseket szeretném gyógyítani, hanem a közérzetemet is.

2009. nov. 4. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha diagnosztizált mániás-depressziós vagy, akkor nyilván kapsz rá gyógyszert. Nem használ?
2009. nov. 4. 09:39
 2/6 A kérdező kommentje:
nem voltam orvosnál, de nagyon rosszul érzem magam! és ez kb. 14 éves koromtól van, most 21 vagyok.
2009. nov. 4. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid vannak, hogy mániás depressziónak érzed? Mert ha valóban az, érdemes elmenni pszichiáterhez, gyógyszerrel karban tartható a dolog, felesleges szenvedni. Ehhez persze orvosi diagnózis kell.
2009. nov. 4. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
hát a depressziót nem tudom pontosan leírni, de intenzív rossz kedv, néha elmúlik de visszatér, ürességérzet, és az utóbbi fél évben már-már fizikai fájdalom a mellkasomban, annyira rosszul érzem magam.
2009. nov. 4. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Sima depresszió lehet, de nem hiszem, hogy mániás. Az egész másról szól (nekem volt):

[link]

2009. nov. 4. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok. Megpróbálom magam gyógyítgatni. Már som módszert kipróbáltam. Ha érdekelnek a tapasztalatok írj. szívesen segítek. Ha láthatóvá teszed a mailcímed küldök néhány cuccot, ha akarod.
2009. nov. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!