Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudok változtatni...

Hogyan tudok változtatni egyes gyenge (támadható) pontjaimon?

Figyelt kérdés
Alapjáraton nincs egy meghunyászkodó kinézetem. Legérzékenyebb vagyok,ha ordítanak velem.Mással alig lehet fájdalmat okozni.Sajnos gyerekként sokszor ordítottak rám.Régen dolgoztam,és hamarosan újra fogok.Mit tehetek,ha azért nem tudok nemet mondani a visszautasítható dolgokra,mert ilyen reakció lehet.Lassan az ilyen tulajdonságokat súlyos hibának veszik.Hogyan tudom fejleszteni ezt a gyengeséget?
2013. szept. 9. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Lesz*rom tabletta. Vedd be, ha ordítanak veled. Mást nem tudok javasolni. Sajnos én is ilyen érzékeny vagyok, és más nem segít, csak a hűvös távolságtartás és a "nem érdekel"-hozzáállás.
2013. szept. 9. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre egy kis rivotril alkalmanként.
2013. szept. 9. 16:12
 3/7 anonim válasza:
Ez a könyv segíthet: [link]
2013. szept. 9. 17:21
 4/7 anonim válasza:
Ja és netről is letölthető.
2013. szept. 9. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.Bár nekem ez az egész állítólag nem önbizalomhiányból fakad állítólag.Szakemberrel is beszéltem.Valószínű gyerekként rögzült konfliktuskezelési lehetőség,és kimondottan ilyen nagyobb atrocitásoknál jön elő.Ezt tanulhattam meg,és azért fulladok,és lefagyok ilyen helyzetbe.(pl:valaki rám ordít,hogy álljak meg,akkor is megállok,nem akarok)Sokak szerint nem vagyok önbizalom hiányos.Bár az esetek 85%-ban önbizalomhiánnyal függ össze.Azért megpróbálom letölteni.
2013. szept. 9. 17:29
 6/7 anonim válasza:
Értem, de azért olvass bele szerintem, mert a könyv tele van hasznos tanácsokkal! :)
2013. szept. 9. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyesek lekicsinylik a problémámat.Sokan ,,csak" a házassági,meg hasonló problémákat tekintik oknak arra,hogy valaki szakmai segítséget kérjen.
2013. szept. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!