Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehetne visszaszokni az...

Hogy lehetne visszaszokni az "életbe" és változtatni ezen az egyhangú életmódon?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje álláskereső vagyok.De már ennél is hosszabb ideje, hogy nincs baráti társaságom és "szórakozásom".30 feletti nő vagyok, tehát a szórakozás alatt nem bulizásra gondolok, hanem valami nyugodtabb, csendesebb kikapcsolódásra.Szívesen elmennék mondjuk nyaralni, a lányommal, de nincs rá pénz.Régebben szívesen jártam vásárolni, de most, hogy már csak kajára jut pénz, attól is elment a kedvem.Nincs semmi, ami inspirálna, hogy kimozduljak itthonról így ha nem muszáj, nem megyek.Na jó, erre most rátettek a 40 fokos melegek, mert nem bírom a hőséget még itthon sem, nemhogy odakinn....

És most, elborzasztó belegondolni, hogy viszonylag fiatalon , mikor szép nyár van én itt vagyok bezárva és se kedvem, se lehetőségem nincs kimozdulni(legalábbis olyan lehetőség, ami vonzana, kíváncsivá tenne).Még szörnyűbb, hogy annyira beleszoktam ebbe a tespedt állapotba, hogy már , se kedvem, se energiám nincs nagyon bármit is csinálni.Lassan úgy vagyok a dolgokkal, mint a viccben nyuszika a gázrezsóval...

Nem vagyok depis, nem hanyagolom el magam, sem a környezetem, csak megrekedtem ebben az unalmas, sehová nem vezető helyzetben és nem tudom, hogy jöjjek ki belőle.

Társat keresek, de valahogy az sem dob fel igazán, azt is "muszájból" csinálom, mint általában minden mást.

Ilyenkor hogy találhat újra magára az ember??

Mert nem voltam ám mindig ilyen!

2013. aug. 20. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Anya is volt ilyen helyzetben, ő a régi osztálytársait megkereste, és most velük kezd baráti kapcsolatot kialakítani, sokkal boldogabb mostanában. :)
2013. aug. 20. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

egy nagyon jó tevékenység ha kiülsz egy parkba olvasni. komolyan mondom. fel fög tölteni a környezet és az is és az is, hogy egy értelmes ember gondoltaiba merülsz el.

ha nincs könyv ötleted: hesse: sziddhárta.

2013. aug. 20. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

vagy tanulj valamit. sportot amit nem tudsz. zenét. vagy angolul, ha nem tudsz. ha angolul tudsz akkor meg:

[link]

2013. aug. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!