Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van velem? (Info lent)

Mi van velem? (Info lent)

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje olyan üresnek érzem magam.Semmihez sincs kedvem.Sokat sírok...igaz nevetek is de nem szívből jön inkább olyan h. nem akarom megbántani azt aki mondott valami vicceset stb...Hízok fogyok...senkihez sincs kedvem inkább egyedül vagyok és nem szeretek emberekközt lenni pedig muszáj,suli...alig tudok elaludni van hogy hajnalig fent vagyok.Reggel nem tudok fölkelni és sápadt karikás a szemem.Közbe úgy érzem hogy kellene valaki mellém egy olyan aki feltétel nélkül szeret, és énis őt. Új barátok is kellenének mert ezek nem olyanok...mondjuk nemsokára tovább tanulok...Miez?
2009. nov. 2. 20:36
 1/4 A kérdező kommentje:
14/l
2009. nov. 2. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a 14 éved, a maga teljes valójában. Egy jótanácsot tudok adni, mégpedig, hogy tartsd meg a rendet, és a rend megtart téged. Ez most biztosan idiótán hangzik neked, de ha végiggondolod, akkor meg fogod érteni, hogy mit is jelent, és ne izgulj, hamarosan vége lesz, de ezzel egy időben az életed egy fontos szakasta is lezárul.

Fel a fejjel!

2009. nov. 2. 20:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Evvel azt akarod mondani hogy felnőtt leszek?

Amúgy...volt már hasonló csak sokkal de sokkal durvább akkor az orvos depressziót diagnosztizált.De szerintem ez nemaz mivel tudom hogy milyen az.

2009. nov. 2. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

ne aggódj! ez nem depresszió, csak tini vagy :) velem is ugyanez volt ennyi idősen, kinövöd. nem vagy beteg, nyugi!

21L

2009. nov. 2. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!