Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jár velem egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jár velem egy csaj sem? (infó lejjeb)

Figyelt kérdés
165 cm vagyok.59 kg.Nem vagyok izmos de hájas sem.13 vagyok és még sosem volt barátnőm.Kezdem ugy érezni hogy valami nem jó velem.Valaki tud segiteni??
2011. ápr. 25. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már!

Fiatal vagy! Ennyi az egész.

Még nősz majd pár centit, kicsit értelmesedni is fogsz, nem lesz baj!

2011. ápr. 25. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz de a legtöbb haveromnak már volt barátnője
2011. ápr. 25. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

nyugi hééé :)

13 éves vagy, nincs veled semmi gond, csak a korod bélieket nem biztos hogy egy "komoly" kapcsolat érdekeli. Inkább a haverok barátok. Ez nem azért van mert vékony vagy, vagy duci. :) Fel a fejjel, pár év múlva le sem tudod majd vakarni a szebbnél szebb lányokat! :)

22/L

2011. ápr. 25. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez jólesett köszi :D
2011. ápr. 25. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:

na a koroddal van a baj.

Az meg egy nagy kamuduma, hogy a barátaidnak meg volt! Nálatok egy kézfogás a másik nemmel is már szerelemnek számít! A te korosztályod a másik nemmel való intim kapcsolatot státusz szimbólumként kezeli!

De én is csak azt tudom mondani mint a fentiek: pár év, és ez neked nem lesz téma. :)

2011. ápr. 25. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudod mivel van baj? a koroddal :D ez majd 5 év múlva tényleg gáz lesz, addig meg sz.rd le a többieket :D
2011. ápr. 25. 17:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Igaz de én velem egykoruakkal próbálkozom ha ez nem jött le pontosan akk bocs.Am igazatok van valamennyire.:D
2011. ápr. 25. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
16,5 éves vagyok. Már jó régóta nincs barátnőm, nem is keresem, nem is jön, még rá érem magam/rá érsz magad elkötelezni! :)
2011. ápr. 25. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!