Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet velem gond (info lent)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem gond (info lent)?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és teljesen normálisan vonzódok a lányokhoz, sőt csajom is VOLT többször is és már szerelmes is voltam. Akkor viszont miért van az, hogy szívesen vennék fel lány ruhákat? Egyébként soha nem mennék úgy ki az utcára, tehát nem értem! Meg szívesen lennék lány, de akkor meg eszembe jut, hogy nem akarok leszbikus lenni, úgyhogy mégsem. Ez micsoda mégis?

Légyszi normális válaszokat írjatok.

2011. jún. 29. 09:46
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:
Ha amúgy a lányokhoz vonzódsz, akkor ez lehet egy fétisimádat is, hogy szeretsz beöltözni. Ha a női ruhákhoz társul egy identitászavar is, pl lánynak érzed magad, lányként szeretnél élni, az már húzósabb ügy.
2011. jún. 29. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Reméljük csak a nemi érést követő hormonok túltengése okozott némi zavart a nemi identitásodban. Kamasz korban előfordul. Minden bizonnyal elmúlik majd. Valamint léteznek olyan heteroszexuális férfiak, akiket izgat ha női ruhákba bújhatnak néha. Ettől még nem homoszexuálisok, és nem is transzvesztiták, csak a fetisizmus egyik fajtája.
2011. jún. 29. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat :)

Akkor nem olyan rossz a helyzet, csak mert meleg nagyon nem akarok lenni.

De örülök, ha még kapok válaszokat.

2011. jún. 29. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!