Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond velem?

Figyelt kérdés

Ahányszor tetszik valaki sose jön össze velem,pedig nem vagyok csúnya,eleinte ugy állok hozzá sikerülni fog de ha egy akadályba ütközök akkor már ugy hogy ugyse fog sikerülni,sztem ez normális.A mostani srác is aki tetszik annak is időközbe csaja lett ,az egyik nek nem jövök be ,a másiknak nem kellek,sztem meg vagyok átkozva,ez már szörnyű.mi lehet a gond velem?

14/L

2011. aug. 16. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Talán az, hogy 14 éves vagy.
2011. aug. 16. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez mindig így van hogy akinek bejövök az nekem nem jön be aki nekem bejön annak meg én nem jövök be :( ! Cudar a világ de ez van ! Amúgy fiatal vagy még nagyon meglásd lesz barátod :) ! És több kitartást ! 16L
2011. aug. 16. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
keress másokat ne fuss utánuk
2011. aug. 16. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Teljesen így jártam én is, mint te. :(

Iszonyat rossz, én is mindig azt mondom, hogy én miért vagyok másban jó, míg a szerelemben átkozott. :(

Ha gondolod szívesen ismerkednék veled, akár csak megbeszélni a dolgokat.

Jó,ha van kivel megdumálni, aki tudja, milyen rossz is ez. :S

2011. aug. 16. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Az hogy túlparázod. Lazulj el, nézegess másokat. Majd meglesz az akinek be fogsz jönni.
2011. aug. 16. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó,rendben nekem is jó lenne,irok privibe,vagy irj te:)
2011. aug. 16. 22:27
 7/9 A kérdező kommentje:
azaz 22:23as
2011. aug. 16. 22:28
 8/9 An Ti válasza:
ez elég egyszerű azok azért tetszenek neked mert még engem nem láttál ...:D de ne csüggedj, igaz belőlem csak egy van de fel a fejjel még szabad vagyok :) emo vagyok és ilyen szerénységgel áh ...xĐ
2011. aug. 18. 23:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocs de nem jönnek be az emók xD :D sorry
2011. aug. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!