Van olyan, hogy valaki tudatosan fejleszti ki/építi fel egy másik énjét?
Valaki szóba hozta a skizoférniát ...
Ha valakinek több személyisége van azt a betegséget disszociatív identitászavarnak hívják.
A skizofréniánál , a hallucinációk és a téveszmék vannak jelen. Maga a név azt jelenti hogy " hasadt lélek " ami arra utal hogy a gondolkodás bomlik meg esik szét.
" A pszichológus nem tud többet,mint egy jó barát" :DDD Aha, ezért tanulnak (tanulunk) tíz évig, biztosan."
Egy pszichológus képzés tíz évig tart? Nem három (mesterképzéssel, öt)?
Hát kösz szépen annak aki azt írta megjátsza magát, mert mostanában az a divat. Lehet a kis tinicsitriknél az a divat, de mi már 26 évesek vagyunk, nem hiszem, hogy az éppen menő elmebetegnek lenni műsor miatt csinálná.
Nem kéne általánosítani. Bocs, de ezen most felhúztam magam...
A többieknek kösz.
Még csak annyit, hogy hogyan vegyem rá, hogy menjen el valami orvoshoz, akármi is ez?
Elmondjam neki, hogy hallottam meg minden? Nem tudom hogy reagálna.
Azt csak onnan gondoltam, hogy tudatotas, bár nem értek hozzá, lehet nem így van, mert azt szokta hajtani, hogy mások előtt normálisnak kell látszania. Ebből gondoltam, hogy tudatosan épít fel egy olyan valakit, akit kívülről mutat, de közben nagyon rosszul van.
Azóta nagyon aggódom érte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!