Migrénem van . Mivel csillapíthatnáma fájdalmat? (lentrészletesen. )
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,"kevertfejfájást" állapitottak meg nálam.Genetikai migrénem van. 6heti gyógyszer kúrát irtak fel, de a ettőla gyógyszertől még csak rosszabul vagyok.A fejem is borzalmasan erősen fáj tőle a vérnyomásom lemegy tőel 67 ,54 -re ..És ez nagyon kellemetlen ..szédülök,éés néha már azt érzem elájulok.Anyukám azt mondta hogy ez egy mellékhatás és meg kell szokni a szervezetnek egy ilyen gyógyszert.De szinte elviselhetettlenül fáj tőle..ráadásul nem szabadna rá másikgógyszert bevennem.Szerintetek mit kénne tennem?Esetleg tudtok valami házipraktikát amitől a migrén kicsit elviselhetőbb lenne?2009. okt. 31. 15:50
1/8 anonim válasza:
Sotet szoba,allottvizes torcsi es ha nem hanysz akkor egy kis csoki.Neha segit.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én is 13 éves vagyok, és migrénes. Pontosan ugyanez van velem is. nekem gyógyteákat javasoltak Ilyen pl: a csalántea. Más házi praktikát sajnos nem tudok, de gyógyteák sem segítenek sokat... Szia, és jobbulást kívánok!!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat!A csoki nekemis beszokott jönni..jólesik..Ezt a vizestörölközőt meg csalánteát kipróbálom ! köszönöm
2009. okt. 31. 16:02
4/8 anonim válasza:
Terpeszd szét a bal kezedet tapogasd ki magadnak a két ujjad között elég mélyen azt az idegvégződést,amit megnyomva fájdalmasnak érzel.Kérj meg valakit,hogy nyomja egy percig.Vagy csináld magadnak.Szerintem meg fog szünni.Ne nevess,próbáld ki!!És írd meg mit tapasztaltál.
5/8 A kérdező kommentje:
bocsi..ha értetlenkedek ..dehol avn ezaz idegvégződés?
2009. okt. 31. 16:15
6/8 anonim válasza:
Megpróbálom elmagyarázni.A mutató és hüvelyujjad közötti lágy részben.A gyenge bőrszéltől kb 3 cm.A jobb kezed mutató és hüvelykujjával próbál kitapogatni és ahol a legjobban fáj,ott kell nyomni legalább 1 percig
7/8 A kérdező kommentje:
köszi,így tök értehtő..megpróbálkozom vele:)
2009. okt. 31. 16:25
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon kicsi korom óta vagyok migrénes kb ovis szoval érted.Eleinte Qualerint szedtem de miota drága lett és vényes kb 5 éve azota IBUMAX-ot vagy IBUPROFEN POLFa-t veszek hatásos és akár száz db-osat is kérhetsz.Hát sztem jobb mint az algopirin és a hasonlo gyenge gyogyszerek. Ha kérsz és nincs a patikában rendeltesd meg másnapra meg lessz. Én is így szoktam.:)1200-1500 ft között van a 100 db kb hasonló az áruk.Ja és nem csak migrénre van!/egyéb ízületi fájdalmakra is jo/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!