Az apakomplexussal kell szakemberhez fordulni?
Igazából nem feltétlenül.Ha neked ez nem okoz kellemetlenségeket,akkor semmiképpen nem.Ha meg némi problémát okoz,akkor kezeld magadban a dolgot,szóval gondolkodj el ezen,hogy mennyire jó egy vén f_sszal összekötni az életed.Szerintem nagyon rossz leszel.Gondolj bele,hogy ha van köztetek 20 évnyi korkülönbség,akkor te 20 vagy,ő meg 40...ha te 40,akkor ő 60..ha te 60,akkor rég megözvegyültél.
Na most ezt gondold át,hogy mennyire érdemes.
Ha szerinted ez nem normális, akkor minek neked 40éves pasi?
Én ilyen emberrel még nem találkoztam... Van aki szerint ez beteg dolog, az nem is megy bele ilyen kapcsolatba, és van aki szerint nincs benne semmi rossz, mert a kor nem számít, de aki így gondolja, abban nem merülnek fel ilyen gondolatok. A saját hitedet/elveidet kérdőjelezed meg. Na EZÉRT kéne szakemberhez fordulnod, hogy rendet tegyen a fejedben, nem az apakomplexusod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!