Mit lehet kezdeni apakomplexussal?
Könyörgöm valaki segítsen, nem vagyok magamnál!
Az előző párjaim is többnyire 40 körüliek voltak, de mindig kínosan ügyeltem rá, hogy független férfiakkal kezdjek.
A mostani kedvesem 48 éves, és családos ember...
VALAKI MONDJA MEG, MI TÖRTÉNIK VELEM, MIÉRT CSINÁLOM EZT???
Teljesen ki vagyok borulva...
23/L
Apukáddal jó volt a kapcsolatod? Meghalt, vagy sokat volt távol? Felnéztél rá vagy épp ellenkezőleg?
Miért vonzanak ezek a férfiak? Biztonság?
De ha tudod, hogy...
Ááá, hagyjuk.
Hát akkor nem is csoda, hogy ez kialakult.
Visszafordítani gyakorlatilag nem lehet bizonyos dolgokat, vannak dolgok amelyek kialakulnak, de a kialakulásnak az oka aztán a múltba marad ( jelen esetben az apád ) és az egyetlen ami megmarad, az a kialakult következmény ( vagyis az apakomplexus ebben az esetben ).
Amit tehetsz az az, hogy odafigyelsz erre és tudatosan megszünteted azokat a problémákat, amelyek ebből a továbbiakban kialakulhatnak.
Ha tudod, hogy van egy problémád, de továbbra sem teszel semmit azért, hogy azt a kezed alatt tudjad tartani, akkor hibásabb vagy, mintha nem is tudnál a problémáról. Ugyanis te tudatosan követed el ismét ugyanazt a hibát és ez már nem elnézhető.
Az a baj, nem tudom felenni a versenyt magammal, újabban direkt olyan szórakozóhelyekre megyek, ahol az én korosztályom van, és ott is mindig sikerül kikapnom idősebb férfit...
A családos embert biztosan le fogom építeni, mert nem bírnám, hogy örök második vagyok, de ettől még csak 1 gond lesz megoldva, nem a probléma :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!