Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet kezdeni apakomplexus...

Mit lehet kezdeni apakomplexussal?

Figyelt kérdés

Könyörgöm valaki segítsen, nem vagyok magamnál!

Az előző párjaim is többnyire 40 körüliek voltak, de mindig kínosan ügyeltem rá, hogy független férfiakkal kezdjek.

A mostani kedvesem 48 éves, és családos ember...

VALAKI MONDJA MEG, MI TÖRTÉNIK VELEM, MIÉRT CSINÁLOM EZT???

Teljesen ki vagyok borulva...

23/L

2013. febr. 9. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Apukáddal jó volt a kapcsolatod? Meghalt, vagy sokat volt távol? Felnéztél rá vagy épp ellenkezőleg?

Miért vonzanak ezek a férfiak? Biztonság?

2013. febr. 9. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz meg egy pszichológust. Biztos tudna segíteni. De ha így jól érzed magad lehet, hogy nem akkora a baj.
2013. febr. 9. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:

De ha tudod, hogy...

Ááá, hagyjuk.

2013. febr. 9. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Apámmal sosem volt jó kapcsolatom, 17 évesen léptem le otthonról, azóta mondhatni semmit sem tudok róla.
2013. febr. 9. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem is csoda, hogy ez kialakult.

Visszafordítani gyakorlatilag nem lehet bizonyos dolgokat, vannak dolgok amelyek kialakulnak, de a kialakulásnak az oka aztán a múltba marad ( jelen esetben az apád ) és az egyetlen ami megmarad, az a kialakult következmény ( vagyis az apakomplexus ebben az esetben ).

Amit tehetsz az az, hogy odafigyelsz erre és tudatosan megszünteted azokat a problémákat, amelyek ebből a továbbiakban kialakulhatnak.

Ha tudod, hogy van egy problémád, de továbbra sem teszel semmit azért, hogy azt a kezed alatt tudjad tartani, akkor hibásabb vagy, mintha nem is tudnál a problémáról. Ugyanis te tudatosan követed el ismét ugyanazt a hibát és ez már nem elnézhető.

2013. febr. 10. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, nem tudom felenni a versenyt magammal, újabban direkt olyan szórakozóhelyekre megyek, ahol az én korosztályom van, és ott is mindig sikerül kikapnom idősebb férfit...

A családos embert biztosan le fogom építeni, mert nem bírnám, hogy örök második vagyok, de ettől még csak 1 gond lesz megoldva, nem a probléma :(

2013. febr. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!