Pszihológus segítene legyőznöm az autóvezetés iránti félelmemet / szorongásomat?
Sajnos egy számomra kedves munkához kell jogosítvány,viszont én annyira félek a vezetéstől,hogy az nemigaz.
Tudjátok ezek a : "jaj,ilyenkor mit kell csinálni?" bepánikolás,milesz ha beleütközök valamibe, ügyetlenségem miatt karambolozok vagy elütök valakit... az utóbbit nem élném túl.
Mielőtt tanfolyamra jártam,én is borzasztóan féltem. De szerintem a legfontosabb, hogy találj egy normális oktatót, kérdezz ismerősöket, olvasgass az interneten, hogy melyik autósiskolában melyik oktatót ajánlják. Egyébként nem kell izgulni, ha baj van, az oktató úgyis közbelép, fékez, elfordítja a kormányt, nem lesz gond. Egyébként nem sok olyan ember létezik, akinek nem sikerül megszereznie a jogsit.
Én egyébként elég rosszul jártam, kifogtam egy idegbeteg ordibáló állatot, aki még fenyegetőzött is, hogy ha a következő órán nem csinálom ezt meg azt, akkor behúz nekem egyet (27 éves orvos létemre...és nő is vagyok), de még ennek ellenére is sikerült levetkőznöm a félelmemet a vizsgáig.
Először ezt próbálnám meg, nem a pszichológust. És ha még egy normális tanár mellett is halál félelmed van, akkor elmehetsz pszichológushoz még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!