Lehet, hogy nem beszámítható?
Figyelt kérdés
Ha valakinek közeli rokon gyógyíthatatlan beteg, és a családtagoknak nem ad kimenőt otthonról, terror alatt tart mindenkit, mi az eljárása annak, hogy a lehető legrövidebb időn belül megszabaduljanak tőle? Ha nem beszámíthatónak nyilvánítják, lehetséges a gyors menekvés? Mi ennek a módja? Vagy mi más ilyenkor a teendő?2013. aug. 19. 18:04
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy nem ad kimenőt?
Fogják magukat aztán elmennek, vagy nem értem fejtsd ki egy kicsit jobban.
2/9 anonim válasza:
Mi az,hogy nem ad kimenőt?Hát fogjátok magatokat és elmentek oda,ahova akartok.Amúgy ha tiszta egyébként a gondolkodása,vagy tudja tettetni,akkor beszámíthatónak nyilvánítják.
3/9 anonim válasza:
No és mi a gyógyíthatatlan betegsége? Mivan????
4/9 A kérdező kommentje:
Csak titokban lehet elmenni a családhoz, kiabál, ki tudja, még mi történik... Nem tudom, tudná-e tettetni.
2013. aug. 19. 18:43
5/9 A kérdező kommentje:
Agyi zavara van. És a jelenleg elképzelt terv elég lassú... Azért kérdezem, hogy ez nem lehet gyorsabb megoldás?
2013. aug. 19. 18:44
6/9 anonim válasza:
A párom apja sajnos nem gyógyíthatatlan halálos beteg (pedig ráférne) folyton terrorizálja őket, mindent irányítani uralni akar és ha ezt nem teheti akkor fizikailag is képes bántalmazni a gyerekeit a lelki terror mellet. A dolog odáig fajult, hogy a barátoméknál stockholm szindróma alakult ki, azaz egyszerűen képtelen elhagyni a bántalmazás ellenére sem az apját és annak élettársát. Én a helyedben ott hagynék csapot papot minden szervezkedés nélkül, mert ha hagyod hogy más irányítson, arra rámegy az életed. Ha ez így meg tovább én sem maradok mellette, mert engem is tönkretesz ez a helyzet. És nem az a megoldás szerintem, hogy beszámíthatatlannak nyilváníttatod, főleg ha nem is az. Inkább állj elé és nyíltan mondd meg, hogy te nem vagy a szolgája, és nincs joga hozzá, hogy parancsolgasson neked.
7/9 anonim válasza:
A válasz amit már elfelejtettem le van írva az állattemető című könyvbe ahol Zeldával foglalkoznak,de ha akarod megkereshetem.
8/9 anonim válasza:
Attól, hogy valakit beszámíthatatlannak nyilvánítanak, attól még ott lesz veletek és az élet semmivel sem lesz könnyebb Sőt, akkor még azt is a fejetekhez fogja vágni, hogy mit tettetek vele..Csak akkor tesznek valamit, ha ön vagy közveszélyesnek nyilvánítanák és elzárják.viszont ez nem egyszerű és nem is gyors.Több évig is eltarthat.Ez most lehet, hogy durván hangzik, de sajnos így van.
9/9 anonim válasza:
sajnos igen évekig is eltarthat szóval nem megoldás a problémára. Inkább az egyenes utat választanám, többre megy vele az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!