Mit csináljak az anyámmal, aki egyedül maradt és nem beszámítható?
61 évesen mért kéne, hogy meghaljon egyből?
Ne csináld már, nem olyan könnyű meghalni.
2. Válaszolónak: azért, mert nem normális és felakasztja magát.
vagy mert nagyon sok betegsége van és felügyeletre lenne szüksége, ami meg nincs. leírtam.
Itt egyetlen megoldás van, cselekvőképességet kizáró gondnokság alá kell helyeztetni a bíróságnál. A pert te is megindíthatod, mint hozzátartozója. Majd ott megvizsgálják a körülményeket és döntenek.
Ha ez megvan, akkor el lehet vitetni elmegyógyintézetbe az akarata ellenére is. Az is lehet, hogy ott meggyógyul, vagy legalábbis tünetmentes lesz. Találkoztam már ilyennel.
Nem kell ezt bonyolítani, miért tennéd tönkre a saját életed?
Hagyjad anyádat ahol van.
Nyilván apád értelmesebb ember, ha anyád végre kicsinálta magát legalább el tudjátok adni a házat és akár össze is költözhettek újra egy sokkal nagyobb házban, vagy a pénzből eljöhetsz a főváros felé..
Mellesleg apádnak is könnyebb lesz egy értelmesebb nő mellett..
Aki hülye azon nem lehet segíteni...
Az én faterom is ugyanezt csinálta, halálba bagózta magát..
kb 8-9 infarktusa volt és az utolsó 3 volt komolyabb aminél már mindenki üvöltött vele hogy kímélje magát, ne egyen kávéval szalonnát és ne gyujtson rá!
Meg 67 éves létére ne akrobatáskodjon a kapával a kertbe meg vágjon fát meg ilyenek..
Kb mintha a falnak beszéltek volna..
Nos azt hiszem, a 8:59-es válaszadó jól mondja...
Utánajártam ennek a gondnokság dolognak, sajnos nem éri meg bonyolítani az életemet azért, hogy pár napra bevigyék a zárt osztályra, ahonnan akkor sétál ki, amikor akar, csak rosszabb lesz.
Mert mint kiderült, az emberek csak úgy jöhetnek-mehetnek ott, igazi diliház már nincsen, mert ugye bezárták.
Valószínűleg mindannyiunknak ezt kell megélnünk és ezzel nem lehet mit tenni. Anyám olyan halált fog halni, amilyen életet élt.
Meddig húzhatja egy folyamatosan kényszerképzetektől szenvedő skizofrén egyes-egyedül, amíg ki nem nyírja magát?? Vagy ha nem, akkor meddig tarthat még ez az őrület...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!