Miért ilyen a pszichológusom?
Megemlítettem az öngyilkosságot, de nem hiszi el...
Mondtam, hogy szeretnék helyrejönni fizikailag is, lelkileg is, de szerinte csak lusta vagyok. (Mivel azért nem járok közösségbe, mert pánikrohamom van emberek között.)
Most kitalálta, hogy azért nem megy az utóbbi időben az írás, mert nem ér annyi ihlet. Jó, van benne logika, de azért egy sárkánytojás kiköltését, a fióka felnevelését, vagy a vámpírok viszonyát a fokhagymával nem tanítják iskolában. (Fantasy-t írok.)
A nemi erőszakot már meg se merem említeni, mert azért is én leszek a hibás, hogy miért hagytam magam...
17/L
Szerintem keress másikat.
Az egy dolog,hogy elismered,hogy részben lusta vagy,d akkor sem állhatna így hozzád.
Olyan hiába akarna meggyógyítani,akiben nem bízol.
Első körben azt kéne tudatosítani magadban, hogy egyetlen pszichiáter vagy pszichológus sem fog meggyógyítani. Ennél a szakterületnél a betegnek kell sokkal többet tennie, mint az orvosnak. Az orvosnak csak az a dolga, hogy vezessen, rávilágítson dolgokra, segítsen megérteni a szituációt és az érzéseidet, de a többi a te dolgod.
A te pszichológusod ezt megtette, a többi rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!