Mit kéne tennem?
Nos , mindig is nagy álmodozó , gondolkodó , kérdező voltam , de úgy értem , hogy most kvázi ez visz a sírba . NAGYON-NAGYON sokat tanulmányoztam a nemzetszocializmust , az emberi anatómiát , az antropológiát (hogy ki tudjam ismerni az embereket) . Mindig a lexikonokhoz , könyvekhez nyúltam , ha nem éreztem jól magam , mert tudtam , hogy ők nem bántanak (bocs az antropomorfizálásért) . Most azonban egyre inkább azt veszem észre , hogy ahogy az elmém erősödik , úgy épülök le fizikailag . Törékeny , gyenge és általában falfehér vagyok annak ellenére , hogy azért vagyok a napon , kvázi halvány árnyéka vagyok régi önmagamnak . Sokat mondok beszédet , és ott valahogy mindig energikusnak , élettel telinek látszom , és akkor én is ezt érzem . A szokásos görnyedt , fáradékony, törékeny nyomitól eltérően , egyenes háttal , pirospozsgás arccal , gyöngyöző homlokkal állok ott , csillogó szemekkel . Azokban az időkben úgymond visszatér belém az élet . Aztán rájöttem , hogy meleg vagyok , ami nagyon-nagyon sokat ártott az akkori az akkori formámnak . Semmi a mostanihoz képest . Egyfolytában tanulok , 5-10 lépés után kifáradok , lihegek . 2 kg megemelése után már lihegve , izzadtan vonulok vissza , hogy folytassam a tanulást . Semmit nem vagyok hajlandó általános , csak tudományos szemszögből nézni . A régi extrovertált énemből lett egy remete , hipochonder , megérthetetlen "izé" ! Senki társaságát nem keresem , ha valaki mégis eléri hogy egy-két szón kívül többet mondja, akkor azzal többnyire ordibálok , mint egy elmebeteg ! Aztán nagyon kimerülök , olyankor a járás is nehezemre esik , az ájulás könyékez (az egész családban egyedül nekem jó a vérnyomásom) . Olyankor egy szó kell , ami nem tetszik , és egy "démon bújik elő belőlem" . Egy kegyetlen , brutális , szadista vadállat !! Ezt anyám egy felvétele mutatta meg , amikor apámnak mondtam egy 10 perces kis beszédet , és olyanokat vágtam hozzá , hogy majdnem elkezdett sírni , elvigyorodtam . Aztán , amikor észrevettem , hogy anyám kamerázik vele kezdtem el ugyanezt . Aztán még viszonylag tartom magam , míg beérek a szobámba , ott viszont többnyire rögtön aludnom kell a kimerültségtől ... Nem tudom mit kéne tennem , mi lesz így belőlem ? Az érdekes , hogy amit anyám felvett pl. arra egyáltalán nem emlékszem . Egyszerűen kiesett .
13/f :(
Most kicsit jobb :)
Nem sokkal, de a pszichológus megtette a hatását! Aztán lemérték az IQ-mat... 192 :o :))))))) ^^
192, de xDDD
Most olvasom vissza.
Csak 162 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!