Mit kéne tennem?
Az a helyzet, hogy rémesen vagyok.
Nem érzékelem a valóságot, nem vagyok képes felfogni a dolgokat. Két hónap múlva kiköltözöm Angliába, és a az agyam egyszerűen nem képes feldolgozni az információt.
Vágom magam két éve, hánytatom és ütöm magam két hónapja - igen, tudom, hogy semmire nem jó. Azért csinálom, mert akkor végre tudok figyelni valamire, ugyanis mostanában ez nem megy.
Pánikrohamok szoktak rám törni, kezem-lábam görcsben van, félek a tömegben, nem bírok társaságban lenni.
Mit kéne tennem? Orvoshoz kéne mennem?
Orvoshoz kell menned, látszik rajtad, hogy meg akarsz gyógyulni, és ez nagy előny.;) Minden jót
18/L
nagy változás előtt állsz( gondolom a költözés miatt), teljesen normális, hogy stresszes vagy miatta. Az meg h hánytatod magad stb. csak egy módja amivel próbálod levezetni a feszültséget. hozzáteszem nem a legjobb módja.
Az én véleményem az hogy beszélned kéne a félelmeidről akár egy baráttal,rokonnal vagy esetleg szakemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!