Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikortól túlzott a szexuális...

Mikortól túlzott a szexuális vágy? Meddig lehet azt mondani, hogy csak tombolnak a hormonok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírok leállni. Ha egy fiú hozzám ér, akár idegen is lehet, kész vagyok. Nem tudok parancsolni magamnak. Állandóan "arra" gondolok. Úgy érzem, ezért nincs normális párkapcsolatom, a magány meg csak rosszabbá teszi a dolgot. Már teljesen elhatalmasodott rajtam a kényszer, hogy szexeljek. Mit tegyek? Kitől kérjek segítséget? Kérlek, vegyétek komolyan a kérdést, kikészültem már teljesen.

21/L

2013. aug. 11. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a kérdés mi van, ha kapcsolatban vagy? Akkor mikor elég?
2013. aug. 11. 20:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy még nem volt normális párkapcsolatom. Egyszer volt egy barátom, 3 hétig voltunk együtt, amiből egy hetet betegen fekve töltöttem, tehát igazából csak 2 hétig tartott. Viszont az utóbbi egy évben 9 pasival volt valami, némelyikkel csak csók, de a legtöbbel szex is. Annyira mocskosnak érzem magam, minden vágyam, hogy férjhez menjek és gyerekeket szüljek, de csak ilyen kalandok jutnak nekem.
2013. aug. 11. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt lehet, hogy csak egy pszichológus tudná helyrerakni. A normális kapcsolathoz várnod kellene a szexszel.
2013. aug. 11. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne jó ötlet férjhez menned úgy, hogy még nem volt tartós kapcsolatod. Nem hinném, hogy ismered az igényeidet, önmagadat egy kapcsolatban. Legalább tartós kapcsolatra jó lenne törekedned, 2 hét az nem tapasztalat és a futó kalandok sem. Ráadásul ettől csak rosszabbul érzed magad!
2013. aug. 11. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek a háziorvosomhoz, hogy adjon beutalót pszichológushoz, komolyan fogja venni a dolgot?
2013. aug. 11. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz csak magánba mehetsz. Nincs normális állami ellátás, és nem orvos, hogy beutalót kaphass. Pszichiáterhez adhatna, de ott is csak gyógyszereket írhatnának fel. Nincs normális állami ellátás. Havi 10-20 ezer is lehet ha eljársz magánba egy ideig.

Azért elégedett vagyok magammal, hogy nem azt válaszoltam hívj fel! :D

Bocs!

2013. aug. 11. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha kell, kifizetem, csak legyek már normális. Esetleg tudsz valakit ajánlani, aki ért ehhez?
2013. aug. 11. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Utána kell járnod. Klettner Anikó szexuálpszichológus vagy más szakember? Beszámolókat kell keresni az interneten.
2013. aug. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!