Mitől van az, hogy minél jobban próbálok kijönni a motiválatlanságból és a depresszióból, annyival mélyebbre süllyedek lelkileg?
Én 43 éves vagyok és most jöttem ki Angliába, dolgozni, hogy kihozhassam a családomat pár év múlva.
Ehhez az kellett, hogy legyen egy feleségem és legyenek gyermekeim, aztán meg el kellett mindent veszítenem minden anyagi javamat egy hosszú szívbetegség miatt és mindeközben nevelni és eltartani a családomat. Nem kívánom ezt senkinek, de az első lépés nagyon fontos!
Szóval az az első, hogy legyen egy csaj az életedben, aztán majd jönnek a célok úgy, hogy soha nem fognak megszűnni. Legalább annyit csinálj meg, hogy kicsit kedvesebb leszel a lányokkal, kicsit "körbeudvarlod" őket, hátha valamelyiknek tetszel. Szerezz egy nőt és minden meg fog változni!
Ha már felmerült az öngyilkosság gondolata, menj el minél előbb szakemberhez, mert ez már tényleg az a pont, ahonnan egyedül nagyon nagyon nehéz, vagy lehetetlen egyedül visszatalálni.
Első körben célozz meg egy pszichológust és ha ő súlyosnak ítéli meg a helyzetedet tovább küldhet pszichiáterhez is. Hidd el, hogy elég jól gyógyítható a betegséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!