Volt olyan aki lelkileg már nem bírta és a sztómát választotta a rosszullétek helyett?
Figyelt kérdés
Rosszullét alatt ezt értem: hasmenés, görcsök, hányás emiatt bezárkózás, kapcsolatok megszünése, lelki összeomlás,
de a sztóma miatt talpra állt.
Kérem normálisok válaszoljanak!
2013. jún. 11. 09:50
1/3 anonim válasza:
" Kérem normálisok válaszoljanak! "
erre a kérdésre ? : Volt olyan aki lelkileg már nem bírta és a sztómát választotta a rosszullétek helyett?
2/3 anonim válasza:
Szia! Ugyan már 1 éves a kérdés, de azért írok. Én most készülök erre. 15 év után már elegem van az állandó rosszullétekből, ahogy te írtad.
3/3 anonim válasza:
Életem párja a lassú kínhalál helyett választotta. De persze az is igaz, hogy sokkal kevésbé gáz a bemoccant zsák helyreállítására kiszaladni két-háromhavonta egyszer, mint napi két komoly kockázatú elrohanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!