Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy lelkileg megtört, sérült...

Egy lelkileg megtört, sérült pasi mihez kezdjen magával?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok és egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Volt egy nő az életemben, aki annyira megalázott, hogy ott hagytam miatta a munkahelyem. Ez egy éve történt és azóta nem találok munkát, de a megalázottság nem múlik el, bármivel is próbálkozom. A megmaradt barátaimra nem akarom rázúdítani a gondjaimat, pszichológusra nincs pénzem, mivel munkanélküli vagyok és ráadásul hozzájön az is, hogy egyre kevésbé tudok nyitni az emberek felé és egyre kevésbé tudok bízni bennük. Szeretnék kapcsolatot, de nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e olyan lány, aki el tudna fogadni egy labilis pasit, akinek segítségre van szüksége és ezzel az érzéssel szenved már évek óta. Egyszerűen bármivel próbálkozom, nem jutok tovább ebből a csalódott állapotból, egyedül érzem magam lényegében bármilyen társaságban és egyre jobban zárkózom be.

2013. júl. 30. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Keress fel egy pszichológust.Depressziós lettél....

Mi történt,hogy ennyire "tönkrementél"???

2013. júl. 30. 12:51
 2/5 anonim válasza:

Keress olyan embert, aki legalább olyan mély lelkileg mint te vagy, de már felállt a problémájából.Simán rendbe fogs jönni, fog neked segíteni. Biztosan van olyan nő akivel kapcsolatot tudsz kialakítani, aki megerősít és fel fog emelni téged.

Fel a fejjel:)

2013. júl. 30. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj. A pszichológusnál sokkal jobb a meditáció. Tölts le párat a videó megosztóról (nem akarom kiírni a nevét, hogy ne töröljék a válaszom). Ennél jobb orvosság nincs. Tök hatásos és nem árt. Könnyen meg lehet csinálni.

Ha beléd szeret valaki akkor nem fogja zavarni, hogy vigaszra szorulsz. De ahhoz, hogy beléd szeressenek viszont erőssé kell válnod. Tehát meditálj. Még akkor is próbáld ki ha nem hiszel benne.

2013. júl. 30. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a nyavalygást, és szedd össze magad.
2013. júl. 30. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Remélem, már nem aktuális a problémád. Én hasonló cipőben járok, mint Te. Most egy alapítvány pszichológusa kezel, és szerintem használ. Ha szeretnéd, megírom e-mailben az alapítvány nevét. Nem ingyenes a dolog, de jövedelemhez igazítják a díjat, és így megfizethető. A meditációra én is gondoltam. Neked bevált? Nagy kalappal a gyógyuláshoz, drukkolok Neked! Szerintem a sport és egy jó hobby is sokat segít.
2014. júl. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!