Asperger szindrómás lennék?
Ez nem asperger, hanem inkább depresszió.
Az Asperger inkább az amikor, az embert semmi nem érdekli a világon.
Persze ez is lehet egy alfaja.
az aspergeresek a diagnózis felállítása előtt nem agyalnak magukon és a tüneteiken.
Ha téged ez érdekel, akkor nem vagy az.
És ha önmagának teszi fel a kérdést? xd Tehát én a south park egyik része után, amikor az aspergert tárgyalták különböző formákban, akkor lettem figyelmes, hogy Stan élet érzése nagyon hasonló az enyémhez, ezért kerestem rá az asperger definíciójára és nem hiszem, hogy az lennék, csak gyanakodom.
Most gondolkodom szakemberben, mondja már meg mi "bajom" van.
kedves első, hülyeséget írtál. a depresszió egyik tünete az érdektelenség, és semmi köze az asperger szindrómához.
Kérdező, itt ennyiből senki nem tud válaszolni neked. Kérdezz egy pszichológust.
Mellesleg én is szeretek egyedül lenni, keveset beszélek, kiközösítettek minden osztályból. És én aspergeres vagyok, szóval nincs kizárva hogy te is. Bár öt évesen én már olvasni is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!