Le lehet állni az önvagdosással TELJESEN?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon sokat csináltam, és próbálok leállni, de kicsit-kicsit megvágom magam. :( Nem tudom megállni. Sportolok meg minden, de néha eldurran az agyam, és csak ez segít. El fog ez múlni, vagy már örökre így marad?2013. aug. 10. 20:42
2/9 anonim válasza:
Nekem sikerült, bár néha még mindig érzek késztetést. Főleg, ha valamin nagyon kiborulok...
Utoljára 1 éve volt ilyen, annyira megvágtam magam egy rohadt ollóval, hogy hiába napoztam ezen a nyáron, annyira feltűnő, hogy nem vehetek fel rövidgatyát...
3/9 A kérdező kommentje:
15 leszek decemberben.
Én is így jártam csak nem ollóval... :(
2013. aug. 10. 21:01
4/9 anonim válasza:
Nekem sikerült. Habár én is késztetést érzek,főleg ha ki vagyok!:(
5/9 anonim válasza:
igen, de nehezen. nekem a hasam meg mind2 alkarom nagoyn sűrűn van a hegekkel, de sikerült. csak kellenek olyan emberek akik szeretnek.. 1 is elég, vmennyi időre utána nem esel vissza ha nem okoz még1 traumát.
7/9 anonim válasza:
Találj magadnak valami más feszültség-levezetőt. Bokszold a kispárnádat, fuss egy pár kört vagy énekelj - nem vicc, nekem segít! A lényeg, hogy olyasmi legyen, amivel nem ártasz magadnak, sem másnak.
8/9 anonim válasza:
Ha tényleg abbaszeretnéd hagyni, az a lényeg, hogy ne okozz magadnak semmilyen fájdalmat tudatosan. Lehet azt mondod 'csak ezt az egy vágást fogom, és csak egy kicsit' de azt sem szabad. Amikor próbáltam leszokni, elkezdtem befőttes gumival csinálni, de attől sokkal rosszabb lett és átszoktam borotva pengére, amit most nagyon-nagyon nehéz abbahagyni.
9/9 anonim válasza:
nekem sikerült,viszont kell vmi más levezetés(nekem pl holnap érkezik a vizipipa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!