Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy bolondulhatnék meg teljesen?

Hogy bolondulhatnék meg teljesen?

Figyelt kérdés
Így sem vagyok teljesen százas, depressziós vagyok és szorongok, de ha már selejtes vagyok, akkor lehetnék igazán az... Drogindukált pszichózisom már volt átmenetileg, hogy lehet azt az állapotot drogok nélkül elérni?
2013. júl. 19. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lenne sokkal jobb, ha azon gondolkodnál hogy pl pszichoterápiával kezeltesd a szorongásodat, depressziódat, és akkor nem akarnál megbolondulni?

Ha volt drog indukálta pszichózisod, tudnod kell, hogy nem érdemes, mert szívás.

A pszichiátriai osztály, és hosszútávon egy pszichiátriai otthon nem éppen kívánatos cél, márpedig ez vár arra aki "teljesen megbolondul".

Egy pszichiáter

2013. júl. 20. 01:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán éremesebb lenne elmenned egy orvoshoz (pszichiáterhez). Ő majd kikérdez, és elmondja, mit gondol. Ugyanis ezekre van megoldás, próbálkozni kell.
2013. júl. 20. 01:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint pszichiáter, akkor Én is hozzászólok. Nem ajánlom, mert ha valaki, akkor Én tudom, hogy milyen egy pszichiátriai osztály, ill. pszichiátriai rehabilitációs intézet (elmegyógyintézet). És Te hidd el nem akarsz oda kerülni.
2013. júl. 21. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!