Miért hallucinálok villanásokat?
Figyelt kérdés
többször is előfordult hogy társaságban voltam és akkor is csak én láttam ezeket a villanásokat(teljesen józanul,soha nem drogoztam)2013. aug. 10. 05:04
1/8 anonim válasza:
Esetleg lehet valami szembetegség is. Menj szemorvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
nincs szembetegségem ,teljesen egészséges vagyok még a vérnyomásom is alacsony
2013. aug. 11. 02:51
4/8 anonim válasza:
*Vagy alacsony vérnyomás. Először azt akartam írni, de nem tudom melyiknél van ez pontosan. Esetleg még kialvatlanság+sok gépezés? Mert láttam hajnal 5-kor írtad ki a kérdést:D
5/8 anonim válasza:
Pedig előfordulhat, hogy a szemednek van valamilyen baja, csak még nem tudsz róla. Az ilyen jelenséget photopsia/fotopsziának is hívják. Persze stressz is okozhatja, meg a vérnyomás (alacsonynál és magasnál egyaránt), de retinaszakadás is!
6/8 Napsugar11 válasza:
Nekem amikor a retinám levált, akkor jöttek ezek a villanások. Ez volt az első tünet. Utána "úszkáló" dolgokat láttam, majd ezután kezdődött a látótér kiesés. Azért írom le, hogy tudd, ha tapasztalod bármelyiket, azonnal menj kórházba, ahol van szemészeti osztály is. Nem elég a sima SZTK rendelő, mert ez a folyamat elég gyors, és azonnali műtétet igényel, hogy megmaradjon a látás.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen humoros és a komoly válaszokat is !
2013. aug. 12. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!