Depresszió ellen milyen természetes megoldást tudtok?
Figyelt kérdés
Nagyon szarul érzem magam már egy jó pár hete!!De nem gyógyszeres kezelésre gondolok,hanem valamilyen természetes gyogyírre!!2013. aug. 9. 13:42
1/11 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy pszihológust!:)
2/11 A kérdező kommentje:
valamilyen alternatív megoldás???
2013. aug. 9. 13:51
3/11 anonim válasza:
Nekem is jól jönne...
De amit javasolni tudok: társaság, őszinte beszélgetés valakivel, akiben megbízol és aki megért téged, illetve foglald le magad bármivel, amit szeretsz! A lényeg, hogy ne csak ülj és gondolkozzál!
Nekem ezek általában be szoktak jönni...
6/11 anonim válasza:
Szia!Először is jó lenne az okot tudni, megkeresni és azt megszüntetni,Az elfoglaltság, beszélgetés mellett segíthet pl egy jó minőségű méz, méhpempő, lycium, stabilizált Aloe Vera ital, ginkgó. stb.Jobbulást!
7/11 anonim válasza:
Szia! Sportolj, mozogj rendszeresen, ennek hatására endorfin (boldogsághormon) termelődik az agyban.
9/11 Bárzsing válasza:
Ha természetes szerre gondolsz, a legjobb az orbáncfű. Annak klinikailag kimutatott antidepresszáns hatása van.
10/11 anonim válasza:
Mi okozza a depressziót és a lehangoltságot?
A környezeti hatásokra kiváltott gondolatok. Másként kell "látni" a világot. Ehhez hozzásegíthet a sport, hobbi, relaxáció, önfejlesztés stb.
A pszichét és az egészséget nagyban meghatározza még a táplálkozásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!