Természetes gyógymódok pánikbetegség és szorongás ellen? Neked sikerült gyógyulni? Hogyan? (nagyon fontos)
Bocsi, látom a kérdésnek van folyománya is: beteg voltam, pánikos. Elmentem vele pszichiáterhez. És így....
Tudom, sajnos ez neked nem jó. De hát csak így tudom...
Ha természetes gyógymódot keresel, jóga és meditáció. Tudom,mindenhol ezt olvasni kb., de nagyon sok esetben nagyon sokat segít. Nem mondom, hogy a pszichiáter nem jó, mert sokszor nagyon hasznos, de ha ír gyógyszert, és szedni kezded, utána arról is csak a saját erődből tudsz leállni...ergó az is csak egy pillanatnyi megoldás, nem iktatja ki az életedből a szorongást, csak a tünetet kezeli.
Azt javaslom iratkozz be egy rendes jógatanfolyamra, akár meditációval együtt és ha van módod, úszni is eljárhatsz, mert olyan gerincmenti izomcsoportokat mozgat meg az úszás, amikre a feszültség képes lerakódni.
Mivel ez egy oda-vissza testi-lelki folyamat, a pszichés szorongásod a testedre és izmaidra is kihat, így sokat segít, ha megmozgatod azokat az izmokat, ahová a feszültség "leragadhat". Erre pedig az úszás az egyik legjobb. Ne várj csodát egy-két hét alatt se a jógától, se az úszástól, de garatálható, hogy 1-2 hónap után sokkal jobb lesz.
És mindemellett ha valóban természetes gyógymódot keresel, és nem szeretnél gyógyszert szedni, javaslom a "wörishofener nervenpflege" nevű kizárólag gyógynövény alapú szert (dm, rossmannba megtalálod) illetve a citromfű teát bármilyen mennyiségben. Ezek is nyugtató hatásúak, csak nem terhelik annyira az idegrendszert. Remélem segítettem! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!