Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Olvasta már valaki az Élelmisz...

Olvasta már valaki az Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen. -című könyvet?

Figyelt kérdés
Megéri megszerezni vagy ez is csak egy lehúzás?
2013. febr. 26. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Én magam ugyan nem olvastam a könnyvet, de szerintem mindenképpen érdemes megszerezni. Az én apám '73-ban halt meg rákban. Később megtudtam, hogy a rák ellenszerét sokszor és sokan felfedezték, az orvostudomány mégse tesz semmit ezügyben. A gyógyszeriparnak sokkal jobb, ha el tudja adni a gyógyszereit, amit élete végéig szed a páciens, minthogy meggyógyuljon az illető.

Szóval ha hozzájutsz, feltétlenül szerezd meg.

2013. febr. 27. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én éppen abba a csávába estem, hogy nem túl boldogan beléptem a daganatos betegségben élők népes táborába. (47 éves ffi, hólyagrák). Rengeteg dolognak utánanéztem, olvastam kérdeztem. Engem is érdekelne mi van ebben a könyvben, de egy fillért nem adnék érte. A honlapon találsz néhány homályos utalást a benzaldehidre pl. ami a "csodálatos" B17 vitamin egyik eleme vagy elővitaminja vagy mi, ez a sárgabarackmag kúra kitekert változata. Nem tudom, hogy hatásos vagy nem, de amikor ilyen titkolózással próbálják rádtukmálni a terméküket, az több, mint gyanús. Ne vedd meg! Nem leszel tőle okosabb! Ha érdekelnek ilyen témák én szívesen beszélgetek veled róla. Nem mondom, h qrva okos vagyok, de talán teljesen hülye sem. :-)
2013. márc. 2. 15:01
 3/5 anonim válasza:

Szia! Én sem olvastam, de szerintem ne vedd meg. Én egy kicsit jártas vagyok a témában, egyben Miquel válaszára is szólnék: ha a könyv írója különb lenne, mint a gyógyszervállalatok, nem kerülne ennyibe a könyv! Megjegyzendő, hogy a ráknak nincs ellenszere! Nem egy elkapott betegség vagy trauma, saját sejtjeink hibás működéséről van szó, mely végül kórós folyamatokhoz vezet. Kezelési módok, gyógyszerhatóanyagok vannak, de ezek eredményessége nagyban függ a rákos szövet/sejt típusától, a betegség előrehaladottságától, ill. egyénenként változó. Két ugyanolyan rákban szenvedő, hasonló egészségi állapotú beteg reagálhat pl. teljesen máshogy egy-egy ilyen kezelésre. Ezenkívül Miquel említette, hogy már több alkalommal felfedezték a rák ellenszerét, ha ez így lenne minden gyógyszergyártó azt az ellenszert gyártaná. Azt se felejtsük el, hogy nincs rák nevű betegség, minden daganattípus teljesen eltérő betegségként fogható fel, így mindegyikre külön kezeléseket alkalmaznak (vagy próbálnak), mivel sok ráktípus kiváltó oka más-más is lehet.

Az én tanácsom a számodra: szerintem de dobj ki rengeteg pénzt egy ilyen könyvre, keress helyette szakkönyvet, amelyből tájékozódhatsz, válaszd ki, hogy Téged mely tumorféle érdekel, s ennek alapján járj utána. Mivel egy fejlődő tudományterületről van szó, minél újabb a könyv, annál jobb. Pl. Jeney András – Onkofarmakológia című könyve elég részletesen taglal több tumorféleséget is.

Végül ajánlom a www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed weboldalt, melyen a legújabb publikációk és kutatások között olvasgathatsz címszavak keresésével. Ez utóbbihoz kis angol nyelvtudás szükségeltetik, de ha az alapok megvannak internetes szótárak segítségével gyorsan fordítható.

2013. ápr. 16. 22:59
 4/5 Sumi234 válasza:

Nem olvastam a könyvet, de az enigmatikus célzások alapján ki lehet találni, hogy a hunzákról és a sárgabarackról van szó. És ezt ingyen elmondtam neked.

De még mielőtt felvásárolnád a nagybani piac összes készletét, gondold meg. Az a sárgabarack, nem ez a sárgabarack. Ez a környezet, nem az a környezet, és legfőképp, ez az élet nem az az élet.

2013. aug. 7. 17:54
 5/5 anonim válasza:
Szia! Nem tudom mennyire aktuális még a dolog, az interneten le lehet tölteni... írd be a címet és írd utána hogy letöltés. Úgy ki dob egy két linket... Én ezt találtam: Itt még le sem kell tölteni: [link]
2013. aug. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!