Hogyan tudnám lenyugtatni magamat?
Hallgass zenét,menjél le strandolni ha teheted.
Az én agyamat nehéz felidegesíteni szerencsére de ha valaki tudd képes rá.
Keress egy párt!
Kérjél meg valakit hogy csinálja meg azt a feladatot és ajánljál fel cserébe egy kisebb dolgot!
Nekem is hasonlóak a problémáim. Kell albérletet keressek, éjjel nem tudok aludni, folyton fáradt vagyok, és így nem lehet semmit sem csinálni, pedig bőven lenne dolgom.
Én ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj, minden rendben lesz, megoldódik, olyan nincs hogy így marad, változni fog, ez csak egy nehéz időszak, amin valahogy túl kell menni.
Végül eldöntöttem, hogy hát jó, akkor így csinálom, ha másképp nem megy, éjjel csinálom a dolgom, délelőtt alszok, és megpróbálok nem agyalni a dolgokon. Fárasztó, stresszes, sokat sírok meg kiborulok de van miért csinálni azt hiszem.
Vannak céljaid? Ha azokra gondolsz, úgy könnyebb. Tudod hogy valamiért csinálod. Szerintem nyugodtan borulj ki, úgy legalább levezeted a feszültséget, utána megkönnyebbülsz.
A természetes alapú nyugtókat ajánlom:
vagy
Továbbá nagyon hasznos, ha megpróbálnál relaxálni egy kicsit. Leülsz, vagy lefekszel, kényelmesen elhelyezkedsz és beraksz valami nyugtató zenét, esetleg természet hangot, mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=aoiV7c46C1A
Utána lehunyod a szemed és hagyod, hogy minden gondolat magától elmenjen. Ne foglalkozz semmivel, képzeld el azt, hogy kint ülsz mondjuk egy mező közepén és semmi dolgod nincs, csak hallgatnod kell a tücsköket.
Másik hasznos dolog, ha már számítógépes munkáról van szó, ha berakod ezt munka közben:
és folyamatosan egész nap hallgatod. Nagyon nyugtatóan hat az idegrendszerre. Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Konkrétabban mi az a "számítógépes munka"?
Ha gondolod, írhatod privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!