A fű lenne a legjobb megoldás, vagy mi más?
Amikor reggel felkelek akkor még teljesen jól érzem magam. Aztán ahogy telik a nap úgy egyre depisebb, kiábrándultabb, üresebb leszek. A nap végére már teljesen kikészítem magam, egyszerűen képtelen vagyok tisztán gondolkodni vagy semmi reményt nem látok már arra, hogy rendbe hozzam magam, a gondolkodásomat. Aztán kezdődik elölről, de minden nap egyre rosszabb.
A fű kikapcsolna, vagy mi lenne a megoldás? Nem akarok pszichológushoz menni.
Lehet ez azért, mert évek óta napi 5-6 órát alszom másszor meg 3-4-et? Vagy mitől lehet ez?
Hűű! :) Ez elég durva kérdés volt! Egyébként szerintem nem gáz a fű. Csak mint mindent, ezt is ésszel kell csinálni. Ismerősöm 14 éves kora óta tolja, most 28... heti 5g-t szív el, az agya még mindig olyan mint a szivacs, gyorsabban számol fejben mint én számológéppel, a megfelelő agykarbantartás mellett semmilyen negatív hatása nincs, ugyan okozhat lelki függőséget, de testit semmilyen képen. Plusz egy érdekesség Hollandiából, a hollandok átlagosan 25-6 éves korukban egyszerűen abbahagyják a füvet, és csak ritka alkalmakkor használják újra. Mindig mindenki képes abbahagyni, csak a megfelelő lelki változás kell hozzá!
És még egy durva tény: Németországban van egy gyógyszer (nem mondom meg a nevét) szintetikus THC a hatóanyaga (THC a fű hatóanyaga) orvos írja föl, gyenge depresszív betegeknek, valamint azoknak akik hízni szeretnének. Ha további információra van szükséged akkor privi!
09:39 ezt te se gondolod komolyan. A drog okoz testi függöséget, tüneteket. Akiket ismerek és évek óta rendszeresen szívnak kinyirták a rövidtávú memorijájukat.
Ez csak a jéghegy csúcsa késöbb tuti rosszabb lesz. Olyan mint az alkohol totál KO-ok 50-éves korukra. Akik meg abbahagyák áttérnek valai erősebb szeret mert ehhez már hozzá vannak szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!