Mi lehet ez? Vajon orvoshoz kellene fordulnom?
Figyelt kérdés
Szoval 16 éves srac vagyok.Az utobbi idoben megvaltoztam nagyon.A csaladommal allandoan veszekszem es azt mondom nekik hagyjanak beken mert csendre van szuksegem.Mindig csak egyedul akarok lenni es sokat szoktam a csenre vagyom.Mikor pedig egyedul vagyok azert sirok mert nem keres a barataim kozul senki de a csaladommal akkor sem akarok egyutt lenni es a temetobe is sokat szoktam jarni.Nem tudom miert lehet ez2013. aug. 3. 10:45
1/4 gömbicica válasza:
Tán a korodból adódóak az általad leirtak.
Családi feszkó miből adódott?
Ha csendre van szükséged válaszd a természetet. Annál nagyobb "csend" nincs.
Most abban a szituban vagy, ha hozzád szólnak hagyjanak, ha nem szólnak miért nem szólnak.((
Temetőbe miért jársz? Csak ugy a csendért, vagy valakinek a sirját látogatod? (ha publikus)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem jarok ki senkihez es a csaladi feszko pedig a penz miatt van
2013. aug. 3. 11:01
3/4 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged, meglátogathatsz egy pszichológust (akár iskolai pszichológust). Egyébként a kamaszkor és családi feszültségek együtt hozzák szerintem ki belőled ezt.
Bár én 25 éves fejemmel hasonlóan így érzek. Én sem szeretek nagyon a családdal együtt lenni. Bár ennek más okai is vannak...
4/4 szeretem a könyveket válasza:
Semmi különös nem történik veled csak nem vagy egyensúlyban nem találod a helyed a világban. A temetőbe csend és nyugalom van. Azért jársz oda mert arra vágysz. Ezért nem kell pszichológushoz menned ezen majd túlesel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!