Meg lehet bolondulni egy szerettünk (közeli hozzátartozó, családtag stb. ) elvesztése miatt?
Kíváncsiságból kérdezem - és egy kis szorongásból is sajnos, mert én nagyon anyás vagyok, viszont késői gyerek... :(
16/L
Ez attól függ, mennyire vagy labilis alkat, mennyire vagy hajlamos pszichés problémákra. egészséges lelkű ember idővel sikeresen feldolgozza, de sajnos sokan vannak, akiknek ilyenkor szakemberhez kell fordulniuk. annyit tudok javasolni, hogy ne pörgesd magad ezen, az anyukád még biztos sokáig veled lesz. én is nagyon anyás vagyok, amikor eszembe jut, hogy egyszer elveszítem, nagyon szomorú leszek. de tényleg próbálj ne ezen gondolkozni.
23 L
Akkor 37 évesen szült az Anyukád. Én 36 voltam, mikor született a lányom. Lehetett volna előbb, is, de valamiért nem akartuk korábban. Én nem bántam meg. :) Egyelőre legalábbis. Azt írod, nagyon szereted az anyukádat, ennek örülök! Szerintem szeresd, vigyázzatok az egészségére és sokáig nem lesz semmi baja!!
Amúgy cikinek érzed, hogy másnak ennyi idősen 40-hez közeli az anyuája? (egyébként 40 és 53 között 13 év van.. nem annyira nagy idő).
Normális, hogy túl sokat aggódsz, én nem voltam késői gyerek, mégis belebetegedtem, mikor anyukámnak néha idegbecsípődése volt és két napig mozdulatlanul feküdt az ágyban. Én ilyenkor 2 napig sírtam, azt hittem, itt a vég..
Szerintem ne gondolj ilyesmikre túl sokat, mert a tudatalattiba bevésett gondolatok néha ijesztően valóra tudnak válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!