Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a bajom? Megszállt Isten?

Mi a bajom? Megszállt Isten?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta kialakult bennem hogy minden másodpercben(komolyan)a levegőbe keresztet,plusszot "rajzolok" Közben általában ezek a szavak valamelyikét mondom: az atya a fiu és a szentlélek nevében bocsammen,bocsássmeg,bocsammen (!!!!!)(sokszor elmondok különböző szavakat több furcsa változatban. Pl: egy-edj-ebj...) Mi a bajom nem birok uralkodni magamon! olyan mintha egy másik személy irányitana! A szavakat úgy irtam le ahogy kiejtem, Sokszor

rakom összee a kezem, mintha imádkozni akarnák... Most lehet hülyének nézni... De mégis mi a bajom? Hogy lehet ezen segiteni?

2009. okt. 23. 14:40
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

szia!

megnehezíti a helyzetet, hogy 14 éves vagy, de gondolom rossz dolgokra nem sarkall ez a fajta "irányítottság".

nekem olyan mintha valami lenne benned, ami ugyanúgy te vagy, ami kifejezésre akarja juttatni magát, lehetséges, hogy valami felsőbbrendű dolog, hiszen nem tudod kezelni azt állítod. ajánlanák valamit. ülj be a szobádba, és hagyd teljesen, hagy élje ki magát. utána kiderül az igazság. próbálj meg ettől függetlenül emlékezni a szavakra amiket mondasz, s próbáld meg leírni utána. csak így lehetséges megtudni mi lehet a "baj"(nem biztos, hogy az). a szüleidnek továbbra se szólj, nehogy megijedjenek tényleg. egyébként erős jellemre vall, ha így meg tudsz vele birkózni, de már nem vagy egyedül.

üdv

25/F

2010. máj. 29. 19:06
 22/24 anonim válasza:

bocsi előző vagyok.

remélem fogsz reagálni, s nem tudom, de valószínű, hogy tudok ajánlani valamit, ami megértetheti veled ezt a dolgot.

jelezz.

üdv

25/F

2010. máj. 29. 19:09
 23/24 A kérdező kommentje:
itt vagyok. irj
2010. máj. 30. 11:53
 24/24 anonim válasza:

előző vagyok.

Figyelj csak, átadok egy tanítást, amiben meglelheted tényleg a válaszaidat. Egy könyv, enyhén hosszú, de olvastatja magát.

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.

üdv

25/F

2010. jún. 7. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!