Mi a bajom? Megszállt Isten?
Már nagyon régóta kialakult bennem hogy minden másodpercben(komolyan)a levegőbe keresztet,plusszot "rajzolok" Közben általában ezek a szavak valamelyikét mondom: az atya a fiu és a szentlélek nevében bocsammen,bocsássmeg,bocsammen (!!!!!)(sokszor elmondok különböző szavakat több furcsa változatban. Pl: egy-edj-ebj...) Mi a bajom nem birok uralkodni magamon! olyan mintha egy másik személy irányitana! A szavakat úgy irtam le ahogy kiejtem, Sokszor
rakom összee a kezem, mintha imádkozni akarnák... Most lehet hülyének nézni... De mégis mi a bajom? Hogy lehet ezen segiteni?
ez kényszerbetegség.
azonnal menj orvoshoz.
Kitudja, nem biztos h kényszerbeteg, lehet h tényleg van veled vmi lény, aki/ami miatt ezt csinálod. Sok esetet hallottam/tapasztaltam, de ilyennel még nem találkoztam.
Nem szoktad érezni azt h pl egyedül vagy egy szobában, de mégis olyan érzésed van mintha lenne ott vki??? V nem szoktál hallani fura hangokat v beszél hozzád vki??(NEM skizofrén szerű)
14 vagyok és nem akarom a szüleimet evvel rémitgetni... épp elég gondjuk van...NEM KAMU!
Igen! sohasem érzem magam egyedül! Magányban még sűrűbben csinálom,alig alszok töle!
Megjegyezném hogy a süleim már sokszor kérdezték hogy mért csinálom ezt, de én csak rávágtam a szokásos "csak" kifejezést!
Egyébként ha örülök valaminek akkor még sűrűbben jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!