Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a bajom? Megszállt Isten?

Mi a bajom? Megszállt Isten?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta kialakult bennem hogy minden másodpercben(komolyan)a levegőbe keresztet,plusszot "rajzolok" Közben általában ezek a szavak valamelyikét mondom: az atya a fiu és a szentlélek nevében bocsammen,bocsássmeg,bocsammen (!!!!!)(sokszor elmondok különböző szavakat több furcsa változatban. Pl: egy-edj-ebj...) Mi a bajom nem birok uralkodni magamon! olyan mintha egy másik személy irányitana! A szavakat úgy irtam le ahogy kiejtem, Sokszor

rakom összee a kezem, mintha imádkozni akarnák... Most lehet hülyének nézni... De mégis mi a bajom? Hogy lehet ezen segiteni?

2009. okt. 23. 14:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

ez kényszerbetegség.

azonnal menj orvoshoz.

2009. okt. 23. 15:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valamiért haragszol magadra és így akarod "kiengesztelni" magad? Akár így van akár nincs egyedül ezt nem tudod megoldani. Az okot kell megtalálni, hogy miért csinálod.
2009. okt. 23. 20:59
 13/24 anonim ***** válasza:
A gyógyszert kell megtalálni,ami hatásos a kényszereinek a megszüntetésében.
2009. okt. 23. 23:55
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem,ez nem skizofrénia,nem azt írta hogy hangokat hall!Ez kényszerbetegség!Sokaknak van,gyógyítható,csak menj el pszichológushoz!
2009. okt. 24. 12:47
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyszer már fel lett téve ez a kérdés, miért nem mentél el azóta dokihoz? Ez kényszerbetegség, van rá gyógyszer, terápia, sok embernek van ilyenje. Egyedül nem fogod tudni megoldani.
2009. nov. 10. 16:15
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem Parkinson-szindróma???
2009. nov. 10. 18:58
 17/24 anonim válasza:

Kitudja, nem biztos h kényszerbeteg, lehet h tényleg van veled vmi lény, aki/ami miatt ezt csinálod. Sok esetet hallottam/tapasztaltam, de ilyennel még nem találkoztam.

Nem szoktad érezni azt h pl egyedül vagy egy szobában, de mégis olyan érzésed van mintha lenne ott vki??? V nem szoktál hallani fura hangokat v beszél hozzád vki??(NEM skizofrén szerű)

2009. nov. 11. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát ha kényszerbetegség, akkor eléggé eldurvult. Nem értem, hogy hogy tudsz így bármit csinálni, hogy nem zavarja ez az életviteled. Szerintem ez kamu, különben már rég elmentél volna orvoshoz. Mit lehet így csinálni egyáltalán? Otthon ülni kb.
2009. nov. 11. 17:29
 19/24 A kérdező kommentje:

14 vagyok és nem akarom a szüleimet evvel rémitgetni... épp elég gondjuk van...NEM KAMU!

Igen! sohasem érzem magam egyedül! Magányban még sűrűbben csinálom,alig alszok töle!

2009. nov. 11. 20:57
 20/24 A kérdező kommentje:

Megjegyezném hogy a süleim már sokszor kérdezték hogy mért csinálom ezt, de én csak rávágtam a szokásos "csak" kifejezést!

Egyébként ha örülök valaminek akkor még sűrűbben jön!

2009. nov. 11. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!