Nem tudok aludni. Folyton pörög az agyam valamin és nem tudok kikapcsolni. (? )
Valaki tudna segíteni? Kb. egy éve van ilyen "problémám".
Este 10-kor lefekszek, de kb. éjfél / fél 1 van, mire sikerül elaludnom, mert folyton jár az eszem valamin, általában egy zenén. Nem tudom kikapcsolni az agyam. Ebben segítene valami? Pl. relaxálás, vagy ilyesmi?
Előre is nagyon köszönöm az értelmes válaszokat.
14 / L
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
Az lehet, hogy nem is vagyok elég fáradt lefekvéskor.
Nekem is voltak ilyen problémáim, el is mentem pshyhologushoz. Ajánlott 1 pohár teát fekvés előtt, ne gyümölcs teát, van echinechiás tea és persze mielőtt lefekszel ne egyél 2 óráig. Az is fontos hogy a szobádba ne legyen túl hideg.
Azt mondta hogy ahhoz hogy ellazulj előszőr veszíteni kell. Kicsi furán hangzanak de tényleg működnek
Itt van:
Képzeld azt hogy egy citrom van a kezedbe, és bróbáld kinyomni a levét. Nyomd, aztán engedd, nyomd, engedd...
Képzeld azt hogy fekszel egy mezőn és jön egy elefánt és mindjárt rádtapos de ha megfeszíted a hasad nem fáj annyira. Feszítds meg a hasad, majd engedd, veszíts, engedd...
Képzeld azt hogy sár van a lábad alatt. Nyomd a sárba a lábad, majd engedd, veszíts, engedj...
Képzeld azt hogy egy kemény rágó van a szádba és te el akarod rágni.
Szorítsd össze a fogaidat, engedd, szorítsd, enged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!