Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok aludni. Folyton...

Nem tudok aludni. Folyton pörög az agyam valamin és nem tudok kikapcsolni. (? )

Figyelt kérdés

Valaki tudna segíteni? Kb. egy éve van ilyen "problémám".

Este 10-kor lefekszek, de kb. éjfél / fél 1 van, mire sikerül elaludnom, mert folyton jár az eszem valamin, általában egy zenén. Nem tudom kikapcsolni az agyam. Ebben segítene valami? Pl. relaxálás, vagy ilyesmi?

Előre is nagyon köszönöm az értelmes válaszokat.

14 / L

2013. júl. 15. 20:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Akkor a nyelvtant, vagy a kémiát. :)
2013. júl. 16. 17:53
 12/24 A kérdező kommentje:

A kémia a kedvenc tantárgyam. A nyelvtannal sincs bajom.:)

Valami hatásosabbat esetleg? :)

2013. júl. 16. 18:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Bazz megint egy eminens. Marad a tesi :P
2013. júl. 16. 18:13
 14/24 A kérdező kommentje:

Tesiből és bioszból voltam 4-es, a többiből 5-ös, szóval nem vagyok kitűnő. Se osztályelső.

De most muszáj pont itt a tantárgyakról beszélnünk? :D

2013. júl. 16. 18:20
 15/24 anonim ***** válasza:
ohh detto ugyanez a gondom nekem is de már vagy 3-4 éve most 16 éves vagyok..és az itt felsoroltak közül mindent próbáltam még többet is, jártam dokihoz beszélgetni minden szart kipróbáltam..jó nemmondom hogy nem javult de azért még sűrün előfordul és nagyon szar hogy másap kelni kell vagy valami fontos esemény lesz és én 2 órát alszok, nem alegjobb:(( most nemrég kipróbáltam egy nővényi gyógyszert ami pont ilyen próblémára van és segített kicsit.
2013. júl. 17. 23:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Azért nekem nem ennyire rossz.:( Kb. 6-7 órát így is alszok. De nappal általában fáradt vagyok. Próbáltam én is több mindent (gyógyszert nem), de nem nagyon segített. Lehet, hogy nekem kicsit kevesebb alvásra van szükségem. Nappal meg majd iszok Capuccino-t.

Azért köszönöm a válaszokat.:)

2013. júl. 18. 22:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azért nem megy a bárányszámolás, mert játéknak tartod. Határozottan képzeld magad elé a bárányokat, és hajtsd át őket egy kapun. Ne engedd az agyadat közben tingli-tanglizni. Csak a nyájat figyeld. Nagyon jó koncentrációs gyakorlat. Ha megtanulod, más esetben is könnyen fogod a gondolataidat egy dolgon ( célon ) tartani.

2013. júl. 25. 23:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem fáradsz el eléggé napközben? Nyáron, mikor nincs suli, könnyebben előfordul az ilyen. Kösd le magad valamivel, sport, kirándulás, gyümölcsszedés vagy házimunka megteszi a hatását, plusz a fizikai munka közben nincs terhelve az agyad, tud pihenni. Ezek után már csak beesel az ágyba és alszol.
2013. júl. 25. 23:09
 19/24 anonim ***** válasza:
A cappuchinóval vigyázz, ennyi idősen nem egészséges kávézni! Előző voltam.
2013. júl. 25. 23:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Van egy tea, az a neve, hogy Good Night- Valeriane Relax. 30p.vel lefekvés elött megiszod, és szépen fogsz aludni. Nekem ez sokat segített. :)

14/L

2013. júl. 26. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!