Nem tudok aludni. Folyton pörög az agyam valamin és nem tudok kikapcsolni. (? )
Valaki tudna segíteni? Kb. egy éve van ilyen "problémám".
Este 10-kor lefekszek, de kb. éjfél / fél 1 van, mire sikerül elaludnom, mert folyton jár az eszem valamin, általában egy zenén. Nem tudom kikapcsolni az agyam. Ebben segítene valami? Pl. relaxálás, vagy ilyesmi?
Előre is nagyon köszönöm az értelmes válaszokat.
14 / L
A kémia a kedvenc tantárgyam. A nyelvtannal sincs bajom.:)
Valami hatásosabbat esetleg? :)
Tesiből és bioszból voltam 4-es, a többiből 5-ös, szóval nem vagyok kitűnő. Se osztályelső.
De most muszáj pont itt a tantárgyakról beszélnünk? :D
Azért nekem nem ennyire rossz.:( Kb. 6-7 órát így is alszok. De nappal általában fáradt vagyok. Próbáltam én is több mindent (gyógyszert nem), de nem nagyon segített. Lehet, hogy nekem kicsit kevesebb alvásra van szükségem. Nappal meg majd iszok Capuccino-t.
Azért köszönöm a válaszokat.:)
Kérdező!
Azért nem megy a bárányszámolás, mert játéknak tartod. Határozottan képzeld magad elé a bárányokat, és hajtsd át őket egy kapun. Ne engedd az agyadat közben tingli-tanglizni. Csak a nyájat figyeld. Nagyon jó koncentrációs gyakorlat. Ha megtanulod, más esetben is könnyen fogod a gondolataidat egy dolgon ( célon ) tartani.
Van egy tea, az a neve, hogy Good Night- Valeriane Relax. 30p.vel lefekvés elött megiszod, és szépen fogsz aludni. Nekem ez sokat segített. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!