Hogyan felejthetek el végleg dolgokat?
Amikor gimnazista lettem, volt egy gyerek akinek nem voltam szimpatikus első látásra, és rámaggatott egy gúnynevet. Egy meleg tinisztárról nevezett el. Az egész iskola engem csesztetett akkor, én meg depressziós lettem. Mivel mindenki utálta azt az "énekest", és nekem pont az volt a gúnynevem, így mindenki velem tette meg azt amit vele szeretett volna, mindenki rajtam vezette le a haragját. Depressziós voltam, rengeteg alkoholt és egyebet fogyasztottam, még orvosnál is megfordultam, de nem csinált semmit azon kívül hogy rászokatott a nyugtatóra.
Már kijártam a gimit, lett munkám, elkezdtem edzeni is. Azóta 32kg izmot szedtem fel, ezzel egyenesen arányosan önbizalmat is. Szereztem barátokat, barátnőm is lett.
De még mindig rémálmok gyötörnek. Abban az időben játszódnak amikor basztattak, és nagyon gyakran. 2-3 naponta. Ilyenkor általában felébredek hajnalban és nem is alszok vissza.
Hogyan szüntethetném meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!