Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha agyrázkódásom van felejthet...

Ha agyrázkódásom van felejthetek el dolgokat? Vagy ez mivel jár?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Hányinger, szédülés, hányás, rossz közérzet.

A feledékenység az sokminden más miatt lehet, agyrázkódás miatt sztem nemigen.

2009. dec. 21. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az agyrázkódás előtt történt dolgokat igen, ha rossz helyen ütöd meg.

De azt nem foghatod rá, hogy elfelejtettél fogat mosni. :D (A kategóriából ítélve ez történhetett...)

2009. dec. 21. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
nem fogsz felejteni, de a engyensúlyérzéked rosszabb lesz, az erőségétől függően.
2009. dec. 21. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem tavaly volt agyrászkódásom. azt állapították meg, hogy kisebb agyrászkódás, de más okból mentem ügyeletre...de ez már másik téma. amúgy hányingerem volt(hánytam), szédültem, és rosszul éreztem magam, és fáj a fejem.de nem felejtettem el semmit.
2009. dec. 21. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem eddig 3 agyrázkódásom volt.Az elsőnél kis eszméletvesztés,fejfájás,szédülés,közvetlen a rázkódás előtti és a rázkódás utáni 1-2 óra még ma is homályos.A másodiknál hányinger,szédülés,fejfájás,púp,1 hét kórház.A harmadiknál már csak pici szédülés,fejfájás pár nap pihi és nem volt semmi bajom.
2009. dec. 21. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer kerékpárról estem egy nagyot. Utána percekig nem emlékeztem, hogy hogy hívnak, s egyátalán hol vagyok. Lassan minden visszajött. Ez szerintem lehetett agyrázkódástól. Hetekig fájt a fejem. A szüleim nem vittek orvoshoz, nem rajtuk múlt, hogy megmaradtam. Szóval ha ütés után kiestek a dolgok akkor lehet szerintem agyrázkódástól. Utána viszont már nem hiszem, hogy felejthetnél tőle. Viszont feledékeny sokminden mástól lehetsz.
2009. dec. 21. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek

De nekem csak egy enyhe van...

az fog okozni emlékezetvesztést pl. elfelejtem a leckét avgy ijesmi?

2009. dec. 21. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én még gyerekkoromban leestem a lóról, azóta sem emlékszem a körülményekre, kb. fél óra totál kiesett. Utána hánytam egyet, más bajom nem volt.
2009. dec. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!