Ha azon kapom magam, hogy rendszeresen "elmagyarázok" magamnak dolgokat, az már tudathasadásra utal?
Úgy teszek ilyenkor mintha valakihez beszélnék a gondolataimban, mintha egy szabályos előadást tartanék valakinek egy problémáról/szituációról (általában újonnan szerzett információ), vagy csak egyszerűen bemutatnék, ismertetnék valamit, holott én már jól tudom miről van szó... Ez normális?
18/F
Teljesen normális. Szorongsz (ezért próbálsze el előre helyzeteket, vagy nagyon magányos vagy. Olvasd el Agatha Christie életrajzát. :) A nagy fantáziával megáldott, kiváló értelmi képességű emberek rendszeresen csinálják ezt. Pl. én is. :)
(Ha tudathasadásod lenne, akkor meg sem kérdőjeleznéd a normalitásodat. Épp ott kezdődik a baj.)
szerintem ez normális
egy kommentre reagálnék, ismerek több "tudathasadásos embert, aki tudja magáról hogy "tudathasadt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!