Panikroham? (kerdesed blablabla.
Figyelt kérdés
Eleg sokat idegeskedtem ma, elment a csalad nelkulem nyarani. Es ez igy olyan rossz, hogy tudom, hogy milyen jol erzik magukat enmeg itthon. Na es most pont ezen gondolkoztam es rosszullettem, szedulok meg minden bajom, ugyerzem, hoogy mindjart hanyok pedig ehes vagyok. Annyira fura....meg most voltam kint a kutyaval es es most tanul setalni es a vegen mar alig volt erom visszarangatni. Ez valami panikroham lehet?
20L
2013. júl. 14. 21:35
1/3 anonim válasza:
Lehet, a pánikroham nagyon sok tünettel járhat, de lehet, hogy kicsit depresszióssá váltál, hogy elmentek. Próbáld magad elfoglalni, lehet nehéznek tűnik, de ne foglalkozz azzal, hogy a többiek milyen jól érzik magukat, próbáld te jól érezni magadat nélkülük is, különben pokol lesz az az idő amíg ők távol vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
Ittvan most a baratnom, mindjart megnezunk egy filmet.
2013. júl. 14. 21:43
3/3 anonim válasza:
Az valószínű segíteni fog, jó szórakozást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!